Tegenslag: Bedrijf Conor McGregor lijdt flink verlies Nieuws
Nieuws

Tegenslag: Bedrijf Conor McGregor lijdt flink verlies

Tegenslag: Bedrijf Conor McGregor lijdt flink verlies
Tegenslag: Bedrijf Conor McGregor lijdt flink verlies

Het Ierse bedrijf van Conor McGregor heeft een financiële klap gekregen.

McGregor Sports and Entertainment Ltd boekte in 12 maanden verliezen van € 309.462. De gecumuleerde verliezen van het bedrijf stegen van € 354.708 tot € 664.170 in 2018. Het kondigde ook een verlies van € 470.923 aan in 2017. Het bedrijf is opgericht om entertainmentactiviteiten van McGregor te beheren. Hoewel de vrijgegeven cijfers aanzienlijk zijn, is het onwaarschijnlijk dat McGregor het op zijn bankrekening zal merken, die naar schatting tussen de $ 47 en $ 110 miljoen bevat.

Tijdens zijn meest recente gevecht tegen Khabib Nurmagomedov op UFC 229 in 2018, verdiende hij een vergoeding van $ 3 miljoen. Hij verloor het gevecht in de vierde ronde, maar zijn banksaldo was zeker aan het winnen. McGregor ontving ook PPV-inkomsten die naar schatting zijn vergoeding meer dan $ 30 miljoen waren.

Nooit op zwart zaad

Het grootste deel van het financiële succes van McGregor is echter afkomstig van zijn Whisky-merk, Proper nr. 12. McGregor onthulde dat het bedrijf in het eerste jaar van de handel een verbazingwekkende omzet van $ 1 miljard heeft gerealiseerd.

Het bedrijf McGregor Sports and Entertainment Ltd werd opgericht in 2014 om het verdienpotentieel van de vechter te vergroten. Het houdt zich bezig met sportmanagement, promoties en vastgoed. Het is momenteel betrokken bij een merkstrijd met het Nederlandse op Schiphol gevestigde McGregor IP B.V. om ‘Conor McGregor’ gerelateerde handelsmerken in de hele EU te laten registreren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws