Het team van Paulie Malignaggi heeft “Dana White” benaderd voor McGregor gevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Het team van Paulie Malignaggi heeft “Dana White” benaderd voor McGregor gevecht

Het team van Paulie Malignaggi heeft “Dana White” benaderd voor McGregor gevecht

Paulie Malignaggi geeft niet op, en wil een bokswedstrijd met de UFC’s lichtgewicht kampioen Conor Mcgregor.

Twee maanden ligt het geweldige circus achter ons van de Floyd Mayweather versus Conor McGregor saga. Nu komt het nieuws naar buiten dat het team rondom “Paulie Malignaggi” de UFC heeft benaderd en Dana White gevraagd om een kans voor de titel te vechten tegen McGregor.

McGregor voor bereiden op Mayweather

Paulie Malignaggi werd ingebracht om te helpen McGregor voor te bereiden op Mayweather, maar na een korte tijd hadden de twee mannen na bepaalde video’s een flinke ruzie, en beelden van de twee mannen hun sparring sessies werden vrijgegeven. Paulie verliet het kamp, ​​maar de woordenoorlog was inmiddels losgebroken.

Sinds hij het McGregor-kamp heeft verlaten, heeft Paulie een gevecht tegen de Ier verzocht. Terwijl de beeldmateriaal laat zien dat Conor hem (Malignaggi), wil deze nog steeds in de ring stappen en bewijzen dat de sparring sessies niet alleen eenrichtingsverkeer waren.

Dus wanneer kunnen we dit gevecht verwachten?

Goed volgens Paulie zelf, heel snel. De voormalige kampioen onthulde op vrijdag dat Al Haymon naar Dana White heeft gebeld om te proberen om een ​​soort onderhandelingen voor de wedstrijd te starten.

Hoewel het lijkt alsof de gepensioneerde bokser zijn zin zal krijgen, zijn de kansen dat deze strijd daadwerkelijk gebeurt erg klein. Na de MayMac clash, heeft Dana White ( UFC-president) direct aangekondigd dat hij niet wil dat Conor McGregor weer gaat boksen.

Eerst Tony Ferguson voor de UFC titel aanpakken

McGregor de huidige UFC lichtgewicht kampioen heeft zijn volgende uitdager al in het zicht, hij zal waarschijnlijk tegen tijdelijke kampioen Tony Ferguson nog voor het eind van het jaar in de ring staan (MMA). Ferguson versloeg Kevin Lee in de hoofdpartij van UFC 216, om de tussentijdse kampioen en de volgende man te worden om tegen de lichtgewicht koning te vechten.

Paulie Malignaggi geeft niet op, en wil een bokswedstrijd met de UFC's lichtgewicht kampioen Conor Mcgregor.

 

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page