Tayfun Ozcan Enfusion League Winnaar! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Tayfun Ozcan Enfusion League Winnaar!

Tayfun Ozcan Enfusion League Winnaar!

Na een indrukwekkende zegetocht is Tayfun Ozcan uitgeroepen tot Enfusion League Winnaar!

Tayfun Ozcan is een gedreven vechter die met passie en doorzettingsvermogen in de ring staat. Afgelopen periode heeft hij een aantal indrukwekkend prestaties neergezet, in zijn weg tot winnaar van de Enfusion League. Nu is hij de bekroonde winnaar van de Enfusion League. De prijswinnaar werd afgelopen donderdag in Oostzaan bij Hotel vd Valk gehuldigd, en heeft de prijs overhandigd gekregen van Edwin van Os

Het begon in September 2016 waar Tayfun Ozcan tegen Mohammed Jaraya in de ring stond op AFO Enfusion Live in Antwerpen. De twee hadden al eerder tegenover elkaar gestaan en de stand was 1 – 1, echter wist Ozcan te winnen van Jaraya waardoor de stand tussen de twee op 2 -1- uitkwam.

Na een indrukwekkende zegetocht is Tayfun Ozcan uitgeroepen tot Enfusion League Winnaar!

Partij tegen Serginio Kanters bijna afgelast

In November 2016 was het de beurt aan Serginio Kanters om tegen Tayfun in de ring te staan, dit was op Enfusion Live Glorious Heroes in Groningen, echter bleek deze bij de weging te zwaar. Hierdoor kwam de partij in gevaar, echter werd er de volgende dag besloten de partij toch doorgang te laten vinden. Deze partij wist Ozcan op zijn naam te zetten door winst op punten.

Het nieuwe jaar biedt nieuwe kansen

Afgelopen Februari op het Ringfight  Promotions Enfusion Live gala  in Eindhoven, trof Tayfun de Spanjaard Jonas Risco. Tayfun domineerde deze partij totdat een blessure roet in het eten gooide voor Oczan, via een medische interventie word de partij gestopt, Tayfun had een wond van 10 cm aan zijn scheenbeen, maar wilde doorvechten wat iets zegt over zijn bikkelharde instelling.

Op het Fightsense Enfusion Live gala te Zoetermeer op 29 April trof Tayfun Ozcan, Nordin Ben Moh waar hij nog wat mee goed te maken had. Tegen Ben Moh had Ozcan al eens verloren in het verleden, en het was tijd om revanche te nemen. Dit deed hij door met een keiharde KO de partij te winnen.

Reserve vechter Redouan Laarkoubi (The Gladiator) verrast publiek

Op Enfusion Live Antwerpen afgelopen September kwam reserve vechter Redouan Laarkoubi (FightClub 070) in actie tegen Tayfun Ozcan. De laatste had het publiek eerder verrast door Yasin Baitar en Mohammed Jaraya te verslaan. Laarkoubi (The Gladiator) had een appeltje te schillen met Ozcan. Echter kreeg hij al in de eerst minuut van de partij twee keer acht tellen tegen zich. Tayfun Ozcan kwam daarna met een ware stoten tornado (12 stoten combi), waardoor de scheidsrechter het genoeg vond en tussen beide kwam, de partij werd door Ozcan gewonnen.

Fotos en bijdrage: John Mo

 

Bekijk ook

Nieuwe datum Badr vs Wrzosek, Glory keert terug naar Gelredome

Gisteren ontstond er enige commotie toen bleek dat het Glory 78 evenement van 17 juli werd verplaatst.

Glory’s Luis Tavares: ‘Ik vecht liever in een vol stadion’

Luis Tavares stond gepland te vechten tegen Sergej Maslobojev tijdens Glory 78 op 17 juli.

ONE Championship slaat kickboks evenement in Amsterdam over?

Op 10 Juli zou in Amsterdam in de Sporthallen Zuid het eerste ONE Championship kickboks evenement plaatsvinden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page