Tarik Khbabez treft Ibrahim El Bouni tijdens ONE Championship in Myanmar Nieuws
Nieuws

Tarik Khbabez treft Ibrahim El Bouni tijdens ONE Championship in Myanmar

Tarik Khbabez treft Ibrahim El Bouni tijdens ONE Championship in Myanmar
Tarik Khbabez treft Ibrahim El Bouni tijdens ONE Championship in Myanmar

Op 26 oktober vindt in Myanmar ONE: PURSUIT OF GREATNESS plaats. Twee bekende vechters met hun achtergrond in Nederland zullen daar recht tegenover elkaar staan. Tarik Khbabez zal tegenover Ibrahim El Bouni de ring betreden tijdens dit groots opgezette toernooi.

ONE heeft inmiddels een aantal Nederlandse vechters in haar stal, echter zullen zowel Khbabez als EL Bouni beiden uitkomen voor Marokko. Tijdens het kickboks gevecht zullen Khbabez en El Bouni MMA-handschoenen dragen i.p.v. de reguliere bokshandschoenen. Het gevecht zelf vindt ook in een MMA kooi plaats. Zowel Khbabez als El Bouni vochten onder andere voor de in Nederland bekende WFL. De partij zal op licht zwaargewicht plaatsvinden en is een zogenaamde super series wedstrijd.

MMA

In het hoofdevenement verdedigt Aung La "The Burmese Python" N Sang het ONE Middleweight World Championship voor de tweede keer tegen de ongeslagen Mohammad "O Lutador" Karaki, een van de meest talentvolle MMA vechters uit het Midden-Oosten.

Naast de regerende Phoenix middengewichtkampioen, is Karaki een voormalige Desert Force-kampioen met twee divisies en lijkt het erop dat Aung La N Sang de zwaarste test is voor zijn fantastische regeringsperiode. "The Burmese Python" is echter nooit op huiselijke bodem verslagen en zal zijn uiterste best doen om zowel zijn Wereldtitel als de hoop van een hele natie te verdedigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws