Tarik Khababez wint via knock-out tijdens debuut bij ONE Championship Nieuws
Nieuws

Tarik Khababez wint via knock-out tijdens debuut bij ONE Championship

Tarik Khababez wint via knock-out tijdens debuut bij ONE Championship

Tarik Khababez wint via knock-out tijdens debuut bij ONE Championship

Khababez overheerste de partij

De partij was ingesteld over 3x3 rondes ellebogen waren niet toegestaan, Atsushi Onari bekend van onder andere GLORY was de scheidsrechter die de partij leidde. In ronde één lag het voordeel duidelijk bij Khababez die duidelijk overheerste, Ngalani kreeg er flink van langs en had een stoten regen te verduren van Khababez die krachtig oogde.

Winst via knock-out

In ronde twee had trof Khababez zijn tegenstander per ongeluk in het kruis, er werd een korte pauze ingelast en de partij hervatte zich weer. Ook ronde twee lag in het voordeel van Khababez. Het was een echte zwaargewicht partij waar de conditie op de proef werd gesteld van beide vechters. In ronde drie kreeg Alain Ngalani het zwaar te verduren, Khababez liet wederom een regen van stoten en trappen los, en slaagde er in om Ngalani tegen het canvas te slaan, deze werd uitgeteld door Atsushi Onari. Met recht een mooi debuut van Khababez bij ONE.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws