Tarik Khababez wint via knock-out tijdens debuut bij ONE Championship – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Tarik Khababez wint via knock-out tijdens debuut bij ONE Championship

Tarik Khababez wint via knock-out tijdens debuut bij ONE Championship

De Nederlands-Marokkaanse Tarik Khababez maakte vandaag zijn debuut bij ONE FC in Macau tijdens Pinnacle of Power, hij verliet hiervoor de WFL Heavyweight Grand-Prix en niet zonder resultaat. Khababez stond tegenover Alain Ngalani geboren in Kameroen, maar die uitkwam voor Hong Kong en viermaal Muay Thai wereldkampioen is. Khababez had maar een doel en dat was met de winst naar huis gaan.

Khababez

Khababez overheerste de partij

De partij was ingesteld over 3×3 rondes ellebogen waren niet toegestaan, Atsushi Onari bekend van onder andere GLORY was de scheidsrechter die de partij leidde. In ronde één lag het voordeel duidelijk bij Khababez die duidelijk overheerste, Ngalani kreeg er flink van langs en had een stoten regen te verduren van Khababez die krachtig oogde.

Winst via knock-out

In ronde twee had trof Khababez zijn tegenstander per ongeluk in het kruis, er werd een korte pauze ingelast en de partij hervatte zich weer. Ook ronde twee lag in het voordeel van Khababez. Het was een echte zwaargewicht partij waar de conditie op de proef werd gesteld van beide vechters. In ronde drie kreeg Alain Ngalani het zwaar te verduren, Khababez liet wederom een regen van stoten en trappen los, en slaagde er in om Ngalani tegen het canvas te slaan, deze werd uitgeteld door Atsushi Onari. Met recht een mooi debuut van Khababez bij ONE.

 

 

Bekijk ook

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

BREAKING: Isis Verbeek in Bare Knuckle MMA-gevecht tegen Kahaunaele

Isis Verbeek gaat blote vuist MMA-vechten

7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

Chris Weidman is teruggekeerd naar de sportschool, zeven weken na zijn gruwelijke beenbreuk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page