Tap-outs, knock-outs en een monster aan de Top Nieuws
Nieuws

Tap-outs, knock-outs en een monster aan de Top

Tap-outs, knock-outs en een monster aan de Top
Tap-outs, knock-outs en een monster aan de Top

WWE Crown Jewel vond donderdag 31 oktober plaats in Saudi-Arabië en dit zijn de resultaten.

(W) Brock Lesnar VS Cain Velasquez (L): Een historische Rematch tussen 2 grootheden in de MMA Wereld. Dit was Cain's eerste WWE Match en gelijk voor de WWE Championship. Na wat harde bodyshots vloerde Velasquez, Lesnar met een high kick. Toen Velasquez op lesnar dook om het af te maken pakte Brock Velasquez in de Kimura Lock en liet Velasquez aftikken. Brock blijft Champion door een submission.

(W) Tyson Fury VS Braun Stroman (L): Ook Tyson Fury maakte zijn WWE Debut op Crown Juwel. Na een spectaculaire opkomst begon de match. De 2 giganten gingen de strijd aan in een wat trage wedstrijd. Tegen het einde van de match stond Fury in de ring Stroman op te wachten. Toen Stroman de ring in wilde klimmen sloeg Fury hem uit het niet KO en viel hij uit de ring. Fury Won die match via een Count Out! Na de match viel Stroman Fury aan van achter en schreeuwde: "This is My Ring"

Vuurwerk

(L) Seth Rollins VS 'The Fiend' Bray Wyatt (W): Seth Rollins en Bray Wyatt namen het op Tegen elkaar in een No DQ Falls Count Anywhere match voor de Universal Championship. Dit was De 2e keer dat Rollins zijn titel verdedigde tegen Bray. Het was een geweldadige match met tafels stoelen en sloophamers. Rollins gooide Bray door een vuurwerkpaneel maar desalniettemin wist de Fiend Rollins te ontronen en is nu WWE Universal Champion!

De overige Resultaten:
(W) Team Hogan VS Team Flair (L)
(W) Aj Styles VS Humberto Carrillo (L)
(W) Natalya VS Lacey Evans (L)
(W) The O.C (Best Tagteam In the World Toernooi)
(W) Monsoor VS Cesaro (L)
(W) Humberto Carillo (20 man Battle Royal voor een US Titel kans)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws