Home / Nieuws / Stalker probeert vrouwelijke topworstelaar te ontvoeren

Stalker probeert vrouwelijke topworstelaar te ontvoeren

WWE-superster Sonya Deville was afgelopen maandag bijna ontvoerd door een stalker. In plaats daarvan werd hij gearresteerd en vastgezet.

Sonya Deville, een voormalige MMA-vechter en huidige worstelend onder de vlag van de Amerikaanse WWE organisatie. Zij kreeg de schrik van haar leven. Maandag probeerde een stalker haar te ontvoeren.

De man genaamd Philip Thomas II probeerde in te breken met de bedoeling Deville te ontvoeren en daarna te gijzelen. Tampa Bay Times bracht het nieuws en bericht als volgt:

Gijzelnemer

“Thomas maakte een gat in het terrasscherm. En bleef drie tot vier uur op het terras kijken en luisteren door de ramen. Om 2:43 uur, nadat de Deville naar bed was gegaan. Kwam Thomas het huis binnen via een glazen schuifdeur. Waardoor het alarm werd geactiveerd.”

De dader Philip Thomas in de politiecel

Deville (echte naam Daria Berenato), bemerkte de man en vluchtte in haar auto zonder dat de dader het doorhad. Deze doorzocht het huis maar werd op heterdaad betrapt door de politie en gearresteerd.

Op de vlucht

De Politie meldt dat Thomas de ontvoering Maanden had voorbereidt. Hij kwam dan ook gewapend met een mes, plastic kabelbinders, ducttape en een zeil om Deville in te wikkelen naar het huis.

De aanlacht tegen Thomas die zonder borg wordt vastgehouden houdt onder andere in zware stalking, inbraak in een woning en poging tot gewapende ontvoering.

Over Sean van Dinter

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page