Stalker probeert vrouwelijke topworstelaar te ontvoeren Nieuws
Nieuws

Stalker probeert vrouwelijke topworstelaar te ontvoeren

Stalker probeert vrouwelijke topworstelaar te ontvoeren

WWE-superster Sonya Deville was afgelopen maandag bijna ontvoerd door een stalker. In plaats daarvan werd hij gearresteerd en vastgezet.

Sonya Deville, een voormalige MMA-vechter en huidige worstelend onder de vlag van de Amerikaanse WWE organisatie. Zij kreeg de schrik van haar leven. Maandag probeerde een stalker haar te ontvoeren.

De man genaamd Philip Thomas II probeerde in te breken met de bedoeling Deville te ontvoeren en daarna te gijzelen. Tampa Bay Times bracht het nieuws en bericht als volgt:

Gijzelnemer

“Thomas maakte een gat in het terrasscherm. En bleef drie tot vier uur op het terras kijken en luisteren door de ramen. Om 2:43 uur, nadat de Deville naar bed was gegaan. Kwam Thomas het huis binnen via een glazen schuifdeur. Waardoor het alarm werd geactiveerd."

Stalker probeert vrouwelijke topworstelaar te ontvoeren

Deville (echte naam Daria Berenato), bemerkte de man en vluchtte in haar auto zonder dat de dader het doorhad. Deze doorzocht het huis maar werd op heterdaad betrapt door de politie en gearresteerd.

Op de vlucht

De Politie meldt dat Thomas de ontvoering Maanden had voorbereidt. Hij kwam dan ook gewapend met een mes, plastic kabelbinders, ducttape en een zeil om Deville in te wikkelen naar het huis.

De aanlacht tegen Thomas die zonder borg wordt vastgehouden houdt onder andere in zware stalking, inbraak in een woning en poging tot gewapende ontvoering.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws