Taekwondo: Korea terug op het hoogste niveau Nieuws
Nieuws

Taekwondo: Korea terug op het hoogste niveau

Taekwondo: Korea terug op het hoogste niveau
Taekwondo: Korea terug op het hoogste niveau

China en Korea hebben elk nog één titel behaald op de sluitingsdag tijdens het Grand Slam Qualification Tournament van Wuxi 2019, dat vandaag werd afgesloten.

De dubbele olympisch kampioen en het lokale Koreaanse idool Jingyu Wu bewees dat ze weer terug is op het hoogste niveau van Taekwondo. zij voegde een nieuwe gouden medaille toe aan haar grote collectie, nadat ze Bora Kang uit Korea met 9-5 en 18-4 in de eerste twee rondes had verslagen.

Het andere goud van de dag werd veroverd door Hwan Namgoong uit Korea, die in de finale, de Chinese Chen, met 6-0, 4-0 en 6-3 in drie rondes versloeg. China kwalificeerde 4 andere atleten voor het hoofdevenement, terwijl Korea ook 2 vechters plaatste voor het hoofd toernooi van december.

Flink aantal medailles

China won alle negen medailles die op zaterdag werden uitgereikt tijdens de Wuxi 2019 Grand Slam Series kwalificaties. Korea was het enige andere land dat het podium bereikte door 1 zilveren en 1 bronzen mee naar huis te nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws