Sylvester Stallone Post Cryptisch Bericht "Ivan Drago" Terug In Creed 2 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Sylvester Stallone Post Cryptisch Bericht “Ivan Drago” Terug In Creed 2

Sylvester Stallone Post Cryptisch Bericht “Ivan Drago” Terug In Creed 2

Sylvester Stallone Post Cryptisch Bericht zal “Ivan Drago” Terug keren In Creed 2?

Het lijkt erop dat Sly misschien naar Rocky IV heeft gekeken voor inspiratie op het komende ‘Creed’-vervolg, dat de vete mogelijk met een van Rocky’s grootste tegenstanders kan herhalen. Sylvester Stallone heeft een stap terug genomen ben het stokje overgedragen aan de opkomende Michael B. Jordan in Creed en vermoedelijk de komende Creed 2, maar Sly heeft ons een gecodeerd bericht achtergelaten over de plotdetails van Creed 2.

Unieke staredown

Hij plaatste deze dramatische face-off tussen de twee vechters met een bijschrift die luidt: “Hier is de kans om je verbeelding te verleggen. De geschiedenis zal zich altijd in een of andere vorm herhalen, maar je moet gewoon klaar zijn! … Zonden van de vader …. # creed2 #agentnickyc #rockybalboa ”

Sylvester Stallone Post Cryptisch Bericht "Drago" Terug In Creed 2

Nog meer details naar buiten gebracht

Hij gaf  ook nog meer niet-specifieke details in de post. “Regisseur Apollo en Drago, De twee beste” bioscoop “boksers die ooit hebben geleefd! … Misschien is het tijd om opnieuw te proberen?

Op basis van deze opmerkingen zou het Rocky-enthousiasten kunnen misleiden, zoals ons, om te geloven dat Dolph Lundgren (Kapitein Ivan Drago) waarschijnlijk een beetje te oud is om tegen Jordan te vechten (Adonis Creed); Maar als Drago een zoon heeft, kan dat een interessant gevecht betekenen. Dus een gevecht tussen de nazaten van Rocky en Drago. Sly noemt ook ‘zonden van de vader’ in zijn post, die zou afstemmen op die potentiële plot.

We moeten wachten tot 2018

Op dit punt is de enige bevestigde informatie over de film dat het wordt geregisseerd door Ryan Coogler (Regisseur van Creed), kenmerkt Jordan, en is volgens IMDB voor een 2018 release gepland.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page