Surinaamse deelname aan Pan American Muaythai Championship 3rd Edition Colombia Nieuws
Nieuws

Surinaamse deelname aan Pan American Muaythai Championship 3rd Edition Colombia

Surinaamse deelname aan Pan American Muaythai Championship 3rd Edition Colombia

Op 10 en 11 november wordt het Pan American Muaythai Championship gehouden in Columbia!

Dat wij in onze voormalige kolonie Suriname heel wat kickboks en Muay Thai talent hebben rondlopen mogen wij niet over het hoofd zien, en wij besteden hier dan ook graag wat aandacht aan. Een team van Surinaamse Muay Thai vechters, doet mee aan het Pan American Muaythai Championship, wat deze keer haar derde editie houdt in Columbia, in 2016 werd het gehouden in Mexico.

Foto: Facebook Ilonka Elmont
Foto: Facebook Ilonka Elmont

Enkele grootheden uit de Kickboks en Muay Thai wereld aanwezig

Op een groots evenement als het Pan American Muaythai Championship mogen bekende vechters niet ontbreken, zo is Ilonka Elmont aanwezig. Ilonka Elmont is een voormalig Nederlands-Surinaams Muay Thai-kickbokser en zevenvoudig wereldkampioen in de gewichtsklasse 50.80 kg - 52.16 kg. Elmont werd geboren in Paramaribo en is op jonge leeftijd naar Nederland verhuisd. Zij is tegenwoordig bezig met het promoten van de vechtsport, en vertelde laatst nog aan Vechtsport Info dat zij zelf nog best een keer de ring in wil. Geloof ons als dat gevecht plaatsvindt zal zij zeker een knal partij laten zien!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws