ROAD FC kondigt 8-man open gewicht Grand Prix aan Nieuws
Nieuws

ROAD FC kondigt 8-man open gewicht Grand Prix aan

ROAD FC kondigt 8-man open gewicht Grand Prix aan

Youtube
Youtube

De meest interessante MMA vechters

ROAD FC heeft sinds 2015 vijf evenementen in China georganiseerd en Xiaomi ROAD FC 047 markeert de terugkeer naar de hoofdstad Beijing binnen twee jaar. De Openweight Grand Prix markeert de start van het nieuwe ROAD FC-plan voor het organiseren van spannende jaarlijkse toernooien over verschillende gewichtsklassen. Dit 8-man toernooi combineert de meest interessante MMA vechters die elkaar zullen proberen de weg te versperren naar een gigantische geldprijs en het recht om de titel van 2018 ROAD FC Openweight Grand Prix-kampioen te claimen!

ROAD FC kondigt 8-man open gewicht Grand Prix aan

Kung Fu Panda doet ook mee

De eerste ROAD FC Openweight Grand Prix en het eerste evenement in China voor 2018 zou niet compleet zijn zonder de absolute fan favoriet, Aorigele. De massale vechter ook wel bekend als "Kung Fu Panda" geworden zorgt altijd voor veel spektakel. Al zijn overwinningen zijn op KO / TKO, inclusief die tegen Yusuke Kawaguchi, Bob Sapp en de legendarische Kazuyuki Fujita. Er zijn nog geen andere Grand Prix-deelnemers genoteerd voor de show van 12 mei, maar verwacht wordt dat dit snel zal veranderen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws