'Super tof!' Kooivechter rijdt 200 KM om verslagen rivaal op te peppen Nieuws
Nieuws

'Super tof!' Kooivechter rijdt 200 KM om verslagen rivaal op te peppen

'Super tof!' Kooivechter rijdt 200 KM om verslagen rivaal op te peppen

Tommy Quinn had het moeilijk bij in zijn kooigevecht afgelopen zaterdag KSW 70 in Polen. De Ier ontwrichte elleboog in zijn wedstrijd met Albert Odzimkowski en verloor. Quinn moest met spoed naar het ziekenhuis waar geconstateerd werd dat zijn pezen waren afgescheurd.

Twee dagen nadat hij de gruwelijke armblessure had opgelopen, werd Tommy Quinn verrast door niemand minder dan zijn tegenstander, Albert Odzimkowski die wat smakelijke traktaties meebracht als oppepper. De Pool had hiervoor wel ruim 200 KM voor afgelegd.

Volgens Quinn, die een operatie moet ondergaan voor een ontwrichte elleboog en gescheurde ligamenten en pezen, zei Odzimkoswki 200 km te hebben gereisd om hem te komen verrassen met niets minder dan een paar vette hamburgers. De twee vochten overigens een rematch uit en stonden al eerder tegenover elkaar.

Wat top

Vechters staan onder een streng regiem als het om eten aangaat voor een gevecht. Geen vette maaltijden zijn toegestaan en men leeft eigenlijk alleen op kip, groenten en rijst. Na de wedstrijd is alles weer toegestaan en gaan de vechters weer los. Een voorbeeld hiervan is Glory kampioen Rico Verhoeven, deze gaat standaard naar de MacDonald na een wedstrijd.

,,Wat een vent en wat een sport", schreef Quinn maandag in een Facebook-bericht waar hij een foto deelde met Odzimkowski. ,,Deze man vocht twee keer met mij, slaat me op mijn arm en komt me 200 km opzoeken en me eten en lekkernijen brengen." Quinn was zo onder de indruk dat hij zei; ,,Super tof. Geen andere sport of beroep zoals het onze. In zo'n meedogenloze natuur vind je de aardigste wezens."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws