'Super tof!' Kooivechter rijdt 200 KM om verslagen rivaal op te peppen
Home / Nieuws / ‘Super tof!’ Kooivechter rijdt 200 KM om verslagen rivaal op te peppen

‘Super tof!’ Kooivechter rijdt 200 KM om verslagen rivaal op te peppen

'Super tof!' Kooivechter rijdt 200 KM om verslagen rivaal op te peppen

Tommy Quinn had het moeilijk bij in zijn kooigevecht afgelopen zaterdag KSW 70 in Polen. De Ier ontwrichte elleboog in zijn wedstrijd met Albert Odzimkowski en verloor. Quinn moest met spoed naar het ziekenhuis waar geconstateerd werd dat zijn pezen waren afgescheurd.

Twee dagen nadat hij de gruwelijke armblessure had opgelopen, werd Tommy Quinn verrast door niemand minder dan zijn tegenstander, Albert Odzimkowski die wat smakelijke traktaties meebracht als oppepper. De Pool had hiervoor wel ruim 200 KM voor afgelegd.

Volgens Quinn, die een operatie moet ondergaan voor een ontwrichte elleboog en gescheurde ligamenten en pezen, zei Odzimkoswki 200 km te hebben gereisd om hem te komen verrassen met niets minder dan een paar vette hamburgers. De twee vochten overigens een rematch uit en stonden al eerder tegenover elkaar.

Wat top

Vechters staan onder een streng regiem als het om eten aangaat voor een gevecht. Geen vette maaltijden zijn toegestaan en men leeft eigenlijk alleen op kip, groenten en rijst. Na de wedstrijd is alles weer toegestaan en gaan de vechters weer los. Een voorbeeld hiervan is Glory kampioen Rico Verhoeven, deze gaat standaard naar de MacDonald na een wedstrijd.

,,Wat een vent en wat een sport”, schreef Quinn maandag in een Facebook-bericht waar hij een foto deelde met Odzimkowski. ,,Deze man vocht twee keer met mij, slaat me op mijn arm en komt me 200 km opzoeken en me eten en lekkernijen brengen.” Quinn was zo onder de indruk dat hij zei; ,,Super tof. Geen andere sport of beroep zoals het onze. In zo’n meedogenloze natuur vind je de aardigste wezens.”

Bekijk ook

Rooie Rinus straft aanvallers af in oneerlijk straatgevecht (video)

Rooie Rinus slaat aanvallers plat in oneerlijk straatgevecht (video)

We zien het vaker video's van straat gevechten waar het er niet altijd eerlijk aan toe gaat

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page