Super talent Geraldo treedt in de voetsporen van vader Nieky Holzken Nieuws
Nieuws

Super talent Geraldo treedt in de voetsporen van vader Nieky Holzken

Super talent Geraldo treedt in de voetsporen van vader Nieky Holzken

De appel valt niet ver van de boom, Geraldo Holzken treedt in de voetsporen van vader Nieky

Het spreekwoord dat de appel niet ver van de boom valt wordt vaak gebruikt om kinderen aan te duiden als zij een beroemde vader of moeder hebben, en zelf in de voetsporen treden van deze ouders. Maar in dit geval komt er nog iets meer bij kijken namelijk talent, en wat voor een talent. Wij hebben het hier over Gerlado Holzken de zoon van top vechter en meervoudig wereldkampioen Nieky Holzken, inmiddels staat zijn record al op 8-0-0. Afgelopen weekend wisten zowel Geraldo als zijn vader hun partijen in de ring met winst af te sluiten op het gala wat gehouden werd in Helmond.

Foto Instagram: Geraldo met vader Nieky Holzken
Foto Instagram: Geraldo met vader Nieky Holzken

Opa en vader als toptrainers en voorbeeld, maar vergeet de rest van de familie niet

Dat de familieband binnen de familie Holzken hecht is mag duidelijk zijn, met opa Sjef Weber die de drijvende kracht is achter Nieky en natuurlijk ook Geraldo is het geen wonder dat er zoveel gewonnen wordt. Het strikte discipline regime op de sportschool waar getraind wordt, en waar een eigen goed doorgedacht systeem wordt gebruikt ligt hieraan ook ten grondslag. Als je de trainingen volgt waar ook Geraldo aan meedoet zul je zien dat er op verschillende vlakken goed is nagedacht hoe zaken het beste in te trainen. Vooral veiligheid staat bovenaan en wordt met goede bescherming getraind, en zonder dat mag men niet sparren of de ring in, wat zeer toe te juichen is. Ook de rest van de familie staat natuurlijk achter Geraldo, zo speelt zijn moeder op de achtergrond net zo'n belangrijke rol als zij doet bij vader Nieky.

Wij gaan nog veel horen van Geraldo Holzken

Dat Geraldo nog een goede toekomst in het vooruitzicht heeft lijkt ons meer dan duidelijk, het is een lust voor het oog hem in de ring te zien bewegen en zijn tegenstanders te verslaan. En de appel valt inderdaad niet ver van de spreekwoordelijke boom. En wat mooier dan dat een kind in de voetsporen treedt van vader of moeder, bij Geraldo wordt het met de paplepel ingegoten, niet alleen het vechten in de ring, maar zeker het respect en normen en waarden. dit laatste is een heel belangrijk iets als men aan de top van de vechtsport mee wil draaien, en laat dit nu net heel hoog in het vaandel staan bij TEAM Holzken. En hou Geraldo in de gaten, want wij gaan nog zeker veel van hem horen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws