Strijd om de oogballen van vechtsport fans: Wie kies jij? Nieuws
Nieuws

Strijd om de oogballen van vechtsport fans: Wie kies jij?

Strijd om de oogballen van vechtsport fans: Wie kies jij?

Goed nieuws voor de MMA fans in ons land. Discovery+ breidt haar kijk aanbod naast UFC uit met Cage Warriors. Gisteravond was de eerste uitzending van een tweejarige verbintenis. Maar er is meer, en de strijd om de gunst van de vechtsport fans lijkt begonnen.

De fans van het MMA-vechten in Nederland worden goed verwend. Discovery breidt het assortiment uit met Cage Warriors, de organisatie waar UFC-ster Conor McGregor ooit begon en kampioen werd. De tweejarige overeenkomst omvat alle main cards en zijn live en on-demand te volgen op discovery+.

Gisteren was het eerste Cage Warriors evenement live te zien. Cage Warriors is een van de grootste MMA-organisaties in Europa. Grote namen als de eerder genoemde McGregor maar ook Nederlander Gegard Mousasi maakten van Cage Warriors de stap naar elders, zoals de UFC en Bellator.

Voor wie kies jij?

Wel zal Discovery de hete adem van ViaPlay in haar nek gaan voelen. Contact met het bedrijf leert dat deze ook zwaar inzet op vechtsport. Inmiddels is het Poolse KSW die brute MMA-gevechten organiseert toegevoegd en meer zal volgen zo vernamen wij. Daar zal ongetwijfeld boksen onder horen, een sport die nog steeds geliefd is.

Nu moet gezegd worden dat Discovery het stevig aanpakt met een uitgebreid redactie en presentatie team. Bij ViaPlay is dat nog niet het geval. Ook heeft Discovery een verbintenis met Eurosport, alhoewel dit niets afdoet aan het aanbod van andere partijen zoals ViaPlay. Om te kijken heb je wel een abonnement nodig maar de prijzen zijn te verwaarlozen. Waar ga jij kijken?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws