Video: Street Beef gevechten zijn in Amerika een hype, maar is het wel veilig? Nieuws
Nieuws

Video: Street Beef gevechten zijn in Amerika een hype, maar is het wel veilig?

Video: Street Beef gevechten zijn in Amerika een hype, maar is het wel veilig?

Wel eens van "Street Beef" gevechten gehoord? Wij ook niet totdat wij enkele tips kregen over deze aparte manier van een ruzie beslechten!

De naam "Street Beef" is samen gesteld uit "Street" wat staat voor straat, en "Beef" het Amerikaanse verbasterde woord voor ruzie, of een probleem met iemand hebben. Let wel er zijn vele varianten van straat vechten, maar deze Street Beefs lijken het een stapje verder te willen nemen.

Wij hebben een probleem let settle this beef

Wat is het doel van Street Beef horen wij u denken, en is het wel veilig? Op het laatste komen wij zo terug. Uit bronnen omtrent de Street Beef hype begrepen wij dat het ooit in het leven is geroepen om persoenen dit een strijd of ruzie met elkaar hebben, tegenover elkaar te zetten. En deze te laten vechten met als doel dat als men uitgevochten is, de ruzie over moet zijn. Een beetje primitieve manier om een ruzie of probleem op te lossen lijkt ons. En of het veilig is? Tja, wat denkt u zelf het enige toezicht dat er lijkt te zijn is een aantal getuigen die de vechters ophitsen, geen ring arts of kundige scheidsrechter.

Vechten met handbescherming en karige regels

Er wordt wel gevochten met handbescherming, in dit geval met MMA handschoenen, maar wat helpt dat als je tegenover iemand staat die 4x zoveel weegt? Net als in de video, waar de ietwat groter uitgevallen dame in groot contrast staat met haar tegenstander. De enig regels die er lijken te zijn is dat je niet mag vasthouden en op de grond vechten. Het lijkt ons ook niet echt verantwoord, en of er als zware gewonden zijn gevallen of erger is ons niet bekend. En zover wij weten is het nog niet echt overgewaaid naar Nederland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws