KIJK! Straatvechter krijgt klappen van bokscoach (video) Nieuws
Nieuws

KIJK! Straatvechter krijgt klappen van bokscoach (video)

KIJK! Straatvechter krijgt klappen van bokscoach (video)

Hoe goed je ook denkt te kunnen vechten op straat, zegt nog niets als je tegenover een geoefende vechter komt te staan. Dit ondervond een straatvechter die besloot een boksschool binnen te lopen.

De man in kwestie die verklaarde een echte straatvechter te zijn, besloot om een bokscoach uit te dagen voor een gevecht. Een video die op YouTube geplaatst werd toont de uitkomst van de harde les die man kreeg van de bokscoach.

Slecht hoor

De video bevat wat beetje geklets tussen de twee vijanden, waarbij de coach zijn tegenstander vertelt dat hij nog nooit eerder een uitdaging heeft aangenomen van een man van de straat. Het gevecht begint dan en de uitdager gooit zijn vuisten richting de coach, die hem vervolgens zegt "dat is geen boksen".

De coach gooit het gas er vervolgens op zonder zelfs te zweten. Hij scoort een paar knockdowns met stoten op het hoofd. Hij lijkt dan medelijden te hebben en raakt het lichaam even aan. We zien niet hoe dit allemaal is afgelopen, maar het veilig is om aan te nemen dat de zogenaamde 'straatvechter' vertrok met een pijnlijk hoofd, een realiteit check en hopelijk nederigheid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws