Straatgevecht! McGregor los op Poirier: 'Hey schat, sla me terug' Nieuws
Nieuws

Straatgevecht! McGregor los op Poirier: 'Hey schat, sla me terug'

Straatgevecht! McGregor los op Poirier: 'Hey schat, sla me terug'

Afgelopen nacht zette McGregor zijn vete met Poirier voort door commentaar te geven op een video van Poirier die een eerder straatgevecht bespreekt. De Amerikaan deed uit de doeken hoe hij en een paar vrienden in een knokpartij terecht kwamen, door dat Poirier's vrouw werd lastig gevallen.

Reden voor McGregor om los te gaan op de Amerikaan nadat deze reageerde op de opmerking "klinkt goed" door McGregor op het voorval. McGregor's "klinkt ongeveer goed"-opmerking kreeg snel antwoord, toen Dustin de foto deelde van McGregor die op het canvas lag, na afloop van hun tweede wedstrijd. In de derde partij brak de Ier zijn been.

,,Er was geen controle", zei de Ier toen Rogan zei dat Poirier zei dat zijn been gebroken was door een gecontroleerde trap. ,,Er was er niet één die ik controleerde. Je vrouw zit in mijn DM's. Hey schat, sla me terug en we zullen later praten. Jij kleine hoer."

Baby die je bent

,,Ik stuiterde je hoofd van het canvas als een basketbal. Je vrouw broer. De dm's. Ellebogen in je lichaam. Het zachte deel van de schedel dat nooit hard wordt. Vanaf het moment dat je een baby bent. Met 160 km/u in je schedel geboord. Je sliep op mijn buik!", reageerde McGregor op de foto.

Poirier zou later "1-3" antwoorden, de stand van de drie gevechten tussen de twee waar de Ier en twee van verloor. Hoewel McGregor iets meer dan een maand geleden zijn gruwelijke beenblessure opliep, loopt hij al voor op schema in zijn revalidatie proces. De Ier hoopt begin 2022 terug te keren naar de Octagon.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws