STRAAT MMA: Rappers op de vuist in de studio (video) Nieuws
Nieuws

STRAAT MMA: Rappers op de vuist in de studio (video)

STRAAT MMA: Rappers op de vuist in de studio (video)
STRAAT MMA: Rappers op de vuist in de studio (video)

Waar Nederland een Influencers boks tv programma kent, doet met dat in het buitenland met MMA.

De vrouwelijk rappers Bhad Bhabie en Woah Vicky zijn niet bepaalt vriendinnen, er is dan ook al een langere tijd een fitty aan de gang tussen beide Gangsta's. Echter kwam het tot een knokpartij in de studio. Dit is niet de eerste keer dat de twee een vijandige ontmoeting hebben gehad. In april vorig jaar confronteerde Bhabie, Vicky en daagde haar uit voor een gevecht.

Op de vuist

Bhabie deelde uiteindelijk een vuistslag uit aan Vicky voordat de twee werden gescheiden door hun respectieve teams. Bhabies probleem met Woah Vicky komt voort uit haar veroordeling van de single 'Ching Chong'. Bhabie beschouwde het nummer als racistisch, wat leidde tot een FaceTime-ruzie in oktober 2018.

Woensdag bevonden de twee hiphop- en IG-hustlers zich in dezelfde opnamestudio. Dit ging niet helemaal goed en het kwam weer tot een uitdaging, Bhabie wilde nog wel een keer op de vuist, geen goed idee want Vicky had inmiddels MMA lessen gevolgd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws