STOP! Lullo slaat vrouw 'KO': 'Ik kan vechten' (video) Nieuws
Nieuws

STOP! Lullo slaat vrouw 'KO': 'Ik kan vechten' (video)

STOP! Lullo slaat vrouw 'KO': 'Ik kan vechten' (video)

Tijdens de Michigan State vs. Pittsburgh American football wedstrijd gisteren sloeg een man een vrouw knock-out. Per ongeluk want hij had het gemunt op de man die hem uitdaagde en had geduwd in de rij voor drankjes.

Waar is de politie als je die nodig hebt, nou in ieder geval niet bij de Michigan State vs. Pittsburgh klassieker waar een ordinaire knokpartij maar niet wilde stoppen. Twee mannen kregen ruzie waarbij een van hen besloot dan maar in actie te komen.

Blijf je nou vervelend

Nadat hij zijn luis in de pels bruut wegduwde kwam deze terug om verhaal te halen. Dit mondde uit in een uithaal. Zijn vrieding die de boel wilde sussen kreeg hem volop en ging knock-out. Omstanders die de agressieveling die maar niet wilde luisteren maande hem tot stoppen.

,,Stop, is dit niet genoeg kijk naar je vriendin, wat je hebt gedaan, lullo", sprak een man hem toe. Het boeide de man niets wiens adrenaline niveau tot boven het kookpunt kwam. ,,Ik kan vechten, kom dan schreeuwde de man. De andere vechter liet het er ook niet bij zitten en bleef terugkomen. Happy new year dan maar....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws