STOMME ACTIE: Vechter gaat expres neer tijdens wedstrijd (video) Nieuws
Nieuws

STOMME ACTIE: Vechter gaat expres neer tijdens wedstrijd (video)

STOMME ACTIE: Vechter gaat expres neer tijdens wedstrijd (video)

Dave Portnoy, de eigenaar van Barstool Sports, en promotor van Rough N 'Rowdy. was niet blij met het optreden van Jose Canseco gisteravond. Portnoy claimt dat de vechter expres neer ging.

In de aanloop naar de wedstrijd tegen beginnend vechter Billy Football. Maakte Jose Canseco duidelijk dat hij te sterk was en Football in de eerste ronde zou uitschakelen. Football aan de andere kant, beweerde dat hij de wereld zou choqueren.

Express neer

De fans verwachtten een erg vermakelijk gevecht. Maar was verre van dat. Direct na het luiden van de bel schoot Football op Canseco af. Deelde een barrage van stoten uit. Waardoor Canseco viel. Nadat Canseco was gedropt hield hij zijn schouder vast en stopte de scheidsrechter het gevecht.

Jose Canseco beweerde dat zijn schouder drie tot vier maanden geleden was gescheurd en dacht dat hij zou kunnen vechten. Dat was echter verre van het geval, want hij verloor door TKO in 10 seconden.

Terugbetalen

Onmiddellijk vroegen David Portnoy en de commentatoren zich af of Canseco expres neerging. De commentatoren maakten duidelijk dat de voormalige MLB-ster een hoop geld heeft gekregen voor dit gevecht. Portnoy gelooft dat Canseco bewust verloor.

,,Jose nam 100% een duik. We betaalden de helft voorin en hij kreeg het dubbele als hij won. We dachten dat dat ervoor zou zorgen dat hij zou vechten. We hadden het mis”, tweette Portnoy over Jose Canseco.

Barstool Sportsbook maakte ook alle weddenschappen op Jose Canseco ongeldig. De organisatie betaalde het geld terug aan de gokkers.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/zuur-mma-vechter-tikt-op-het-verkeerde-moment-af-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws