STOMME ACTIE: Vechter gaat expres neer tijdens wedstrijd (video)
Home / Nieuws / STOMME ACTIE: Vechter gaat expres neer tijdens wedstrijd (video)

STOMME ACTIE: Vechter gaat expres neer tijdens wedstrijd (video)

Vechter gaat expres neer tijdens wedstrijd (video)

Dave Portnoy, de eigenaar van Barstool Sports, en promotor van Rough N ‘Rowdy. was niet blij met het optreden van Jose Canseco gisteravond. Portnoy claimt dat de vechter expres neer ging.

In de aanloop naar de wedstrijd tegen beginnend vechter Billy Football. Maakte Jose Canseco duidelijk dat hij te sterk was en Football in de eerste ronde zou uitschakelen. Football aan de andere kant, beweerde dat hij de wereld zou choqueren.

Express neer

De fans verwachtten een erg vermakelijk gevecht. Maar was verre van dat. Direct na het luiden van de bel schoot Football op Canseco af. Deelde een barrage van stoten uit. Waardoor Canseco viel. Nadat Canseco was gedropt hield hij zijn schouder vast en stopte de scheidsrechter het gevecht.

Jose Canseco beweerde dat zijn schouder drie tot vier maanden geleden was gescheurd en dacht dat hij zou kunnen vechten. Dat was echter verre van het geval, want hij verloor door TKO in 10 seconden.

Terugbetalen

Onmiddellijk vroegen David Portnoy en de commentatoren zich af of Canseco expres neerging. De commentatoren maakten duidelijk dat de voormalige MLB-ster een hoop geld heeft gekregen voor dit gevecht. Portnoy gelooft dat Canseco bewust verloor.

,,Jose nam 100% een duik. We betaalden de helft voorin en hij kreeg het dubbele als hij won. We dachten dat dat ervoor zou zorgen dat hij zou vechten. We hadden het mis”, tweette Portnoy over Jose Canseco.

Barstool Sportsbook maakte ook alle weddenschappen op Jose Canseco ongeldig. De organisatie betaalde het geld terug aan de gokkers.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Gemiste kans! ‘McGregor had MMA-vechters kunnen helpen’

McGregor heeft ervoor gekozen om dat niet te doen

Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: ‘Daar hebben wij wat aan’

Randy Couture, voormalig topvechter zegt dat hij blij verrast is dat Jake Paul de aanval ...

Nieuwe datum Badr vs Wrzosek, Glory keert terug naar Gelredome

Gisteren ontstond er enige commotie toen bleek dat het Glory 78 evenement van 17 juli werd verplaatst.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page