Stoere MMA-chick sloopt vent, wil 1 miljoen doneren (video)
Home / Nieuws / Stoere MMA-chick sloopt vent, wil 1 miljoen doneren (video)

Stoere MMA-chick sloopt vent, wil 1 miljoen doneren (video)

Julija Pajic zal die bekend staat om het feit vorig jaar een mannelijke tegenstander te hebben gesloopt. De knappe knokker komt dit jaar in actie bij de PLF. De Duitse heeft haar moeder beloofd het prijzengeld van de PFL (1 miljoen dollar) aan haar te doneren.

De getatoeëerde Pajic een van de acht kanshebbers is die meedoen aan het 2021 Professional Fighters League-seizoen, waar de winnaar $ 1 miljoen mee naar huis neemt.

Ze zal worden vergezeld door 2019-kampioen Kayla Harrison, de Belgische Cindy Dandois, Genah Fabian, Olena Kolesnyk, Mariana Morais, Larissa Pacheco en Laura Sanchez. 

Geen schijn van kans

De 23-jarige is 3-0 in haar carrière, maar werd in Duitsland beroemd omdat ze een mannelijke tegenstander domineerde in een wedstrijd. Waarvoor ze zich online had aangemeld. De arme vent had geen schijn van kans tegen Pajic. Door haar actie viel de vechtster op bij de scouts va PFL.

PFL start dit voorjaar haar nieuwe seizoen. De organisatie heeft naast dat het goede vechters weet te strijken. Oog voor vrouwelijk schoon. Stuk voor stuk zijn de deelneemsters echte modellen. Dat beloofd wat voor de PFL fans.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page