Stoere mattie krijgt 'klappen' na dreigende taal (video)
Home / Nieuws / Stoere mattie krijgt ‘klappen’ na dreigende taal (video)

Stoere mattie krijgt ‘klappen’ na dreigende taal (video)

Zijn matties zeiden het nog zo, niet dreigen. Toch leek de jongen in het blauwe shirt en de dreadlocks niet te willen luisteren en zette door. Dit leverde hem een flink pak slaag op.

Als je iemand uitdaagt en ook nog eens een schouderstoot geeft moet je weten wat je doet. Niet iedereen ziet er altijd uit als een vechter maar een verrassing zit vaak in een gevaarlijk hoekje. Zo ook in de video waar dreigende taal uitliep op een kort maar hevig gevecht.

Doe het niet mattie

De jongen met de dreadlocks wil zijn durf laten zien en wordt fysiek tegen zijn rivaal. Deze aarzelt geen moment en als een volleerd bokser gooit hij er een hoekstoot uit. Deze is raak en zijn aanvaller gaat naar de grond.

Eenmaal daar vangt hij nog wat klappen en ontkomt aan een knietje. Zijn beoogde slachtoffer houdt hem in bedwang en vraagt of hij genoeg heeft. De jongen is zo wijs zich niet meer te verzetten. Daarmee lijkt de kous af en vervolgt ieder zijn weg.

Bekijk ook

Werken aan een positieve transformatie met een personal training Amersfoort

Wil jij graag gaan sporten, maar hou je er niet van om naar een grote volle sportschool te gaan dan is een personal training iets voor jou!

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page