Stoere mattie krijgt 'klappen' na dreigende taal (video) Nieuws
Nieuws

Stoere mattie krijgt 'klappen' na dreigende taal (video)

Stoere mattie krijgt 'klappen' na dreigende taal (video)

Zijn matties zeiden het nog zo, niet dreigen. Toch leek de jongen in het blauwe shirt en de dreadlocks niet te willen luisteren en zette door. Dit leverde hem een flink pak slaag op.

Als je iemand uitdaagt en ook nog eens een schouderstoot geeft moet je weten wat je doet. Niet iedereen ziet er altijd uit als een vechter maar een verrassing zit vaak in een gevaarlijk hoekje. Zo ook in de video waar dreigende taal uitliep op een kort maar hevig gevecht.

Doe het niet mattie

De jongen met de dreadlocks wil zijn durf laten zien en wordt fysiek tegen zijn rivaal. Deze aarzelt geen moment en als een volleerd bokser gooit hij er een hoekstoot uit. Deze is raak en zijn aanvaller gaat naar de grond.

Eenmaal daar vangt hij nog wat klappen en ontkomt aan een knietje. Zijn beoogde slachtoffer houdt hem in bedwang en vraagt of hij genoeg heeft. De jongen is zo wijs zich niet meer te verzetten. Daarmee lijkt de kous af en vervolgt ieder zijn weg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws