Stipe Miocic tegen Daniel Cormier de kooi in bij UFC 226 Nieuws
Nieuws

Stipe Miocic tegen Daniel Cormier de kooi in bij UFC 226

Stipe Miocic tegen Daniel Cormier de kooi in bij UFC 226

Ook zullen Miocic en Cormier optreden als coaches voor The Ultimate Fighter 27

Voor het eerst in de geschiedenis van de Ultimate Fighter zullen twee huidige kampioenen, in twee verschillende gewichtsklassen, dienen als hoofdtrainer en ook vechten aan het einde van het seizoen. De UFC heeft zwaargewicht kampioen Stipe Miocic en licht zwaargewicht kampioen Daniel Cormier als hoofdcoaches van de reality show van de UFC vrijdag aangekondigd. Filmen is gepland om volgende week te starten.

Stipe Miocic tegen Daniel Cormier de kooi in bij UFC 226

UFC 226 op 7 juli in de T-Mobile Arena in Las Vegas voor de zwaargewicht titel van Miocic.

Mocht hij winnen, dan zou Cormier de tweede vechter in de UFC-geschiedenis worden om tegelijkertijd kampioen te worden in twee verschillende klassen, en de vijfde vechter als UFC-kampioen in twee divisies. Zowel Miocic (18-2) als Cormier (20-1, 1 NC) wonnen afgelopen weekend op UFC 220 in Boston. Miocic versloeg Francis Ngannou via unanieme beslissing in het hoofdtoernooi, terwijl Cormier in de co-headliner via tweede ronde TKO Volkan Oezdemir versloeg.

Cormier was een geweldige 13-0-zwaargewicht

Voordat hij naar licht zwaargewicht ging, was Cormier een geweldige 13-0-zwaargewicht en boekte hij overwinningen op Frank Mir, Roy Nelson en Antonio Silva. Hij versloeg Josh Barnett in 2012 om de zwaargewicht Grand Prix van Strikeforce te winnen. Er is een kans dat UFC 226 drie kampioen vs. kampioen gevechten zal herbergen. De UFC overweegt om vlieggewicht kampioen Demetrious vs. Johnson te boeken. Bantamgewichtkampioen T.J. Dillashaw staat op de kaart, en eerder deze week, gooide de vedergewichtkampioen Cris "Cyborg" Justino op 7 juli ook het idee op om de bantamgewicht kampioen Amanda Nunes te willen gaan verslaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws