Steven Seagal produceert Live MMA Show in Rusland Nieuws
Nieuws

Steven Seagal produceert Live MMA Show in Rusland

Steven Seagal produceert Live MMA Show in Rusland

Steven Seagal produceert Live MMA Show in Rusland

Omstreden Emin Agalarov als zakenpartner

Zhara Fight, met Seagal aan het roer als president, zal live-evenementen promoten met MMA vechters uit verschillende landen. De eerste show staat gepland vandaag 30 mei op een van de populairste locaties van Moskou, Vegas City Hall. "Emin Agalarov hielp om het te realiseren," zei Seagal in een video, gepubliceerd op de website van Vegas City Hall, verwijzend naar een Russische popster en ondernemer wiens familie eigenaar is van de locatie. Overigens is Agalarov's naam naar boven gekomen in het onderzoek naar Ruslands vermeende bemoeienis bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016.

Volgens Seagal is Poetin een geweldig mens

"We willen een situatie creëren waarin we alles doen," zei Seagal, die het concept van zijn show uitlegde. "Misschien is er MMA, misschien is er boksen, misschien zijn er verschillende soorten gevechten." Seagal, een supporter van de Russische president Vladimir Poetin, verkreeg eind 2016 het Russische staatsburgerschap. "Hij is een spectaculair mens en een geweldige, grote, grote wereldleider, misschien wel de grootste," zei Seagal over Poetin in een Vegas City video.

Seagal beschuldigd van aanranding

Seagal is onlangs beschuldigd van aanranding en intimidatie door verschillende vrouwen, waaronder Regina Simons en Jenny McCarthy. Eind januari diende de politie van Beverly Hills een aanrandingszaak tegen Seagal in bij de officier van justitie van het district Los Angeles. Maar in Rusland lijkt Seagal daar geen last van te ondervinden en ziet men hem nog als een echte ster met een grote schare fans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws