Steven Seagal produceert Live MMA Show in Rusland - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Steven Seagal produceert Live MMA Show in Rusland

Steven Seagal produceert Live MMA Show in Rusland

Hij is president van het nieuw gevormde sport promotie bedrijf Zhara Fight. Hollywood-acteur en Russisch staatsburger Steven Seagal heeft een sportpromotiebedrijf in Rusland gelanceerd om een ​​live MMA show te produceren.

Steven Seagal produceert Live MMA Show in Rusland

Omstreden Emin Agalarov als zakenpartner

Zhara Fight, met Seagal aan het roer als president, zal live-evenementen promoten met MMA vechters uit verschillende landen. De eerste show staat gepland vandaag 30 mei op een van de populairste locaties van Moskou, Vegas City Hall. “Emin Agalarov hielp om het te realiseren,” zei Seagal in een video, gepubliceerd op de website van Vegas City Hall, verwijzend naar een Russische popster en ondernemer wiens familie eigenaar is van de locatie. Overigens is Agalarov’s naam naar boven gekomen in het onderzoek naar Ruslands vermeende bemoeienis bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016.

Volgens Seagal is Poetin een geweldig mens

“We willen een situatie creëren waarin we alles doen,” zei Seagal, die het concept van zijn show uitlegde. “Misschien is er MMA, misschien is er boksen, misschien zijn er verschillende soorten gevechten.” Seagal, een supporter van de Russische president Vladimir Poetin, verkreeg eind 2016 het Russische staatsburgerschap. “Hij is een spectaculair mens en een geweldige, grote, grote wereldleider, misschien wel de grootste,” zei Seagal over Poetin in een Vegas City video.

Seagal beschuldigd van aanranding

Seagal is onlangs beschuldigd van aanranding en intimidatie door verschillende vrouwen, waaronder Regina Simons en Jenny McCarthy. Eind januari diende de politie van Beverly Hills een aanrandingszaak tegen Seagal in bij de officier van justitie van het district Los Angeles. Maar in Rusland lijkt Seagal daar geen last van te ondervinden en ziet men hem nog als een echte ster met een grote schare fans.

Bekijk ook

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd verruilt UFC voor PFL na genadeloos ontslag

Aspen Ladd, 27, werd onlangs ontslagen uit de UFC-selectie

Agentje boksen loopt verkeerd af! 'GTA in het echt' (video)

Agentje meppen loopt verkeerd af! ‘GTA in het echt’ (video)

Agressie op straat komt in alle vormen voor.

Pereira huurt oud rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht met Adesanya

Pereira huurt Glory rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht

Alex Pereira heeft de hulp ingeroepen van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page