Steun ook Murthel Groenhart op Glory 44! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Steun ook Murthel Groenhart op Glory 44!

Steun ook Murthel Groenhart op Glory 44!

Laat je steun zien, meld je aan voor team Groenhart!

Steun ook Murthel Groenhart op Glory 44!

Er is een actie op touw gezet om Nederlands (t)rots in de branding, Murthel Groenhart te ondersteunen op Glory 44 wat aankomend weekend (25 augustus) plaats vindt in Chicago. Groenhart zal tegen Doumbe in de ring staan voor de weltergewicht titel, die Nieky Holzken tevergeefs tot twee keer toe heeft geprobeerd binnen te halen.

Twitter actie voor Murthel Groenhart

Volg je Murthel of Glory nog niet op Twitter, dan is dit je kans. Zeker in aanloop naar het gevecht is het altijd leuk te zien wat een vechter mee maakt. En laat je natuurlijk zien dat je Murthel steunt in zijn gevecht om de titel terug naar Nederland te halen.

Live stream Glory 44 en TV uitzending!

Kickboxing Glory 44 live streaming wordt uitgezonden vanuit Sears Center Arena in Chicago. Dit evenement kenmerkt de rematch tussen Cedric Doumbe en Murthel Groenhart voor het Glory Welterweight Championship als Glory 44: Chicago headliner en een Women’s Super Bantamweight tussen Tiffany van Soest en Funda Alkayis voor het Super Bantamweight Championship van Glory Women als Superfight Series headliner.

Kijk bij Ziggo sports kanaal voor de uitzendtijd van Glory 44 op TV. Glory 44 – Chicago’ wordt in Nederland live op tv uitgezonden door Ziggo Sport Totaal.

Bekijk ook

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Anderson Silva maakte de dag van een jonge fan tijdens een open training in Guadalajara.

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: ‘Houdt je bek’

Logan Paul ontkent dat hij knock-out ging tijdens zijn recente oefengevecht met bokslegende Floyd Mayweather.

Kickbokser (22) overleden na ongeluk in Thailand

De jonge vechter die als een talent werd gezien had de ogen van enkele grote organisaties op hem gericht om zijn harde vechtstijl.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page