Steun ook Fighters Against Cancer! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Steun ook Fighters Against Cancer!

Steun ook Fighters Against Cancer!

Uniek vechtsport evenement voor de strijd tegen kanker! Fighters Against Cancer!

Dit jaar wordt op 30 september het Fighters Against Cancer evenement georganiseerd in België (Landen), een super initiatief wat zeker de aandacht verdiend! Iedereen is welkom op dit event, en het is een dag die naast vechtsport in het teken staan van het goede doel.

De man achter het event, Bert VanMechelen (advocaat van beroep) is geen onbekende in de vechtsport wereld, hij is als sinds zijn 15e bezig met vechtsporten, boks en thai-boksboksen. Tijdens zijn tijd op de universiteit werd hij in 2002 Belgisch  kampioen en Zuidnederlands kampioen BOKSEN bij de amateurs. Een man met hart voor de vechtsport en het goede doel. Het organiseren van een goed doel gaat in België helaas niet altijd van een leien dakje, zo heeft de organisatie moeten uitwijken naar een andere gemeente dan vorig jaar. Maar het is gelukt om in de gemeente Landen toestemming te krijgen voor dit super event.

Groot succes voor het goede doel!

Bij het eerste event, en vooral de aanloop naar het event kon de organisatie € 32.000 overhandigen aan ‘Ons Steentje’ (www.onsssteentje.be ), dit jaar zal de opbrengst gaan naar TUKI (www.tuki.be), beide organisaties die zich inzetten voor de begeleiding van ouders van kinderen die levensbedreigende ziektes hebben.

Grote namen uit de vechtsport aanwezig

Het event wordt  ondersteunt door grote namen uit de vechtsport wereld, op het event zullen dan ook aanwezig zijn; Jan OOSTERBAAN, ROB KAMAN, YIGIN OSMAN, NOEL VANDENHEUVEL, ISMAIL ABDOUL, en ALBERT SYBEN…. De aanwezigheid van grote namen geeft aan dat er in de vechtsportwereld ook steun is voor dit soort events. Bovendien zet Fighters Against Cancer naast het werven voor het goede doel, de vechtsporten in een positief daglicht.

Bestel merchandising voor het goede doel

Er is ook merchandising te koop, mocht je niet kunnen komen dan ondersteun je toch het goede doel, want alle opbrengsten gaan naar de ondersteunde doelen. Neem gerust een kijkje op voor de aangeboden merchandising en steun ook Fighters Against Cancer : www.fightersagainstcancer.be

Steun ook Fighters Against Cancer

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page