Home / Nieuws / Steun ook Fighters Against Cancer!

Steun ook Fighters Against Cancer!

Uniek vechtsport evenement voor de strijd tegen kanker! Fighters Against Cancer!

Dit jaar wordt op 30 september het Fighters Against Cancer evenement georganiseerd in België (Landen), een super initiatief wat zeker de aandacht verdiend! Iedereen is welkom op dit event, en het is een dag die naast vechtsport in het teken staan van het goede doel.

De man achter het event, Bert VanMechelen (advocaat van beroep) is geen onbekende in de vechtsport wereld, hij is als sinds zijn 15e bezig met vechtsporten, boks en thai-boksboksen. Tijdens zijn tijd op de universiteit werd hij in 2002 Belgisch  kampioen en Zuidnederlands kampioen BOKSEN bij de amateurs. Een man met hart voor de vechtsport en het goede doel. Het organiseren van een goed doel gaat in België helaas niet altijd van een leien dakje, zo heeft de organisatie moeten uitwijken naar een andere gemeente dan vorig jaar. Maar het is gelukt om in de gemeente Landen toestemming te krijgen voor dit super event.

Groot succes voor het goede doel!

Bij het eerste event, en vooral de aanloop naar het event kon de organisatie € 32.000 overhandigen aan ‘Ons Steentje’ (www.onsssteentje.be ), dit jaar zal de opbrengst gaan naar TUKI (www.tuki.be), beide organisaties die zich inzetten voor de begeleiding van ouders van kinderen die levensbedreigende ziektes hebben.

Grote namen uit de vechtsport aanwezig

Het event wordt  ondersteunt door grote namen uit de vechtsport wereld, op het event zullen dan ook aanwezig zijn; Jan OOSTERBAAN, ROB KAMAN, YIGIN OSMAN, NOEL VANDENHEUVEL, ISMAIL ABDOUL, en ALBERT SYBEN…. De aanwezigheid van grote namen geeft aan dat er in de vechtsportwereld ook steun is voor dit soort events. Bovendien zet Fighters Against Cancer naast het werven voor het goede doel, de vechtsporten in een positief daglicht.

Bestel merchandising voor het goede doel

Er is ook merchandising te koop, mocht je niet kunnen komen dan ondersteun je toch het goede doel, want alle opbrengsten gaan naar de ondersteunde doelen. Neem gerust een kijkje op voor de aangeboden merchandising en steun ook Fighters Against Cancer : www.fightersagainstcancer.be

Steun ook Fighters Against Cancer

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page