Sterkste man ter wereld tovert zich om tot bruut boksmonster Nieuws
Nieuws

Sterkste man ter wereld tovert zich om tot bruut boksmonster

Sterkste man ter wereld tovert zich om tot bruut boksmonster

Eddie Hall 's werelds sterkste man trainde maar liefst 36kg weg en zakte naar 161 kg. Terwijl hij zich voorbereidt op een bokswedstrijd met zijn vijand Hafthor Bjornsson.

De legendarische Engelse Strongman Eddie Hall is een man met veel talenten. Hij won de prestigieuze World’s Strongest Man-wedstrijd in 2017 en behield het all-time deadlift-record totdat het vorig jaar werd overschaduwd door Hafthor Bjornsson.

Grootste uitdaging van zijn leven

"The Beast", zoals ze hem noemen, stopte na zijn overwinning in 2017 uit de Strongman-competitie, maar hij is nog lang niet klaar met concurreren.

Hoewel hij veel uitdagingen buiten de krachtsport heeft aangegaan en goed heeft gepresteerd. Staat Hall misschien wel voor de grootste uitdaging van zijn leven. Wanneer hij later dit jaar de boksring in gaat tegen vijand Bjornsson. En beiden hebben getraind alsof hun leven ervan afhangt.

Rivaal peilen

Bjornsson zal zijn vooruitgang op 15 januari testen tegen profbokser Steven Ward. Dit Hall in staat stellen om de huidige vaardigheden van zijn rivaal als eerste te peilen.

Boksen vereist uiteraard een ander soort vaardigheden en niveau van fysieke fitheid dan Sterkste man wedstrijden. Dus wordt het ongetwijfeld een spektakel.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/mike-tyson-was-op-zijn-15e-al-een-bruut-in-de-boksring-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws