Sterkste man en MMA-vechter hangt jaren celstraf boven het hoofd Nieuws
Nieuws

Sterkste man en MMA-vechter hangt jaren celstraf boven het hoofd

Sterkste man en MMA-vechter hangt jaren celstraf boven het hoofd

Mariusz Pudzianowski wordt geconfronteerd met maximaal 5 jaar gevangenisstraf. De voormalige sterkste man en MMA-vechter wordt berecht voor een zaak in 2018.

Er hangt een flinke straf boven het hoofd van de Poolse sterkste man Mariusz Pudzianowski. Recentelijk kwam de Pool nog in het nieuws doordat hij tegen de Sengalese reus 'Bombardier" zou vechten. Echter ging dit niet door omdat de Senegalees werd geveld door een blindedarm ontsteking.

Sloper

Pudzianowski is nu negatief in het nieuws doordat hij voor de rechter moet verschijnen voor een strafzaak uit 2018. De Pool zou een hotel waar hij 50% eigenaar van was compleet hebben vernield. De Pool ontkent echter dat hij mede-eigenaar was en wijst naar zijn ex-vrouw.

Ook zouden er personen zijn mishandeld tijdens de de slooppartij waarbij bedden, kleerkasten, deuren, badkameraccessoires naar verluidt door het pand vlogen. Voor deze feiten staat Pudzianowski nu dus voor de rechter in afwachting van een definitieve straf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws