Stem op kickbokser Sarèl de Jong voor Atleet van het jaar! Nieuws
Nieuws

Stem op kickbokser Sarèl de Jong voor Atleet van het jaar!

Stem op kickbokser Sarèl de Jong voor Atleet van het jaar!

Laten we in 2018 de vechtsport mooi op de kaart zetten stem op Sarèl de Jong voor Atleet van het jaar!

Via Facebook deed Desira Bos-Holsappel een oproep ter steun van kickbokser op Sarèl de Jong die genomineerd is voor Athlete of the Year, Wij van Vechtsport Info ondersteunen graag onze nationale vechtsporters en stellen hierbij graag ons platform open voor haar oproep.

Stem op kickbokser Sarèl de Jong voor Atleet van het jaar!

Elke sport heeft een goede ambassadeur of ambassadrice nodig.

Er is 1 dame die zich keihard naar de top van het kickboksen toewerkt. In 4 jaar tijd heeft Sarèl de Jong al heel wat overwinningen behaald. Naast het vele trainen is ze haar opleiding HBO V aan het afronden. Afgelopen zomer heeft ze op The World Games goud gepakt ! Daarna heeft ze in verschillende kranten over de prachtige mooie sport mogen vertellen.

De WAKO heeft ervoor gezorgd dat ze genomineerd is voor atlete van het jaar.

Er mag elke dag gestemd worden. Laten we er met elkaar voor zorgen dat dit jaar een kickbokser wint ! We hebben heel wat leden hier, laat zien dat je van de sport houdt. Voor meer info over sarèl, check haar FB en die van Team van der Giessen. Bedankt!

Stem mee en help de vechtsport in Nederland naar een nog hoger niveau!

Wil je helpen om de vechtsport nog positiever te positioneren, en Sarèl de Jong de prijs te laten winnen stem dan mee dat kan via deze link!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws