Stefan Struve verwacht zaterdag te winnen van Andrei Arlovski via knockout! Nieuws
Nieuws

Stefan Struve verwacht zaterdag te winnen van Andrei Arlovski via knockout!

Stefan Struve verwacht zaterdag te winnen van Andrei Arlovski via knockout!

Via knockout winnen van Andrei Arlovski op UFC 222 is het plan van Stefan Struve

Aanstaande zaterdag 3 maart is een weekend gevuld met Nederlands vecht geweld. Daar waar in Rotterdam Ahoy Badr Hari en Hesdy Gerges tegenover elkaar staan, zal in Las Vegas de Nederlandse MMA vechter Stefan Struve het opnemen tegen Andrei Arlovski in de zwaargewicht klasse tijdens UFC 222!

Struve heeft een goede trainings periode achter de rug

"Ik heb een hele goede trainings periode gehad hier in mijn trainingskamp, en het kan niet anders dan dat het goed gaat komen", zegt hij desgevraagd. Het trainingskamp van de Beverwijkse vechter is in Amerika. "Ik kan in Nederland simpelweg niet de motivatie vinden om te trainen zoals hier". Ik schud met gemak twee training sessies uit mijn mauw, en in Nederland lukt mij dat niet". Bovendien zijn de faciliteiten hier een stuk beter en is aan alles gedacht".

Struve's tegenstander heeft een negatieve reeks achter de rug

De tegenstander van Struve Arlovski heeft een negatieve reeks partijen achter de rug, dit hoeft echter niets te betekenen volgens Struve hij zegt dan ook; "Als je kijkt naar welke tegenstanders hij heeft gehad in deze laatste reeks, dat is wel de top 5 tot de top 8 van de divisie". Bovendien staan de kampioen en de nummer twee en drie er ook tussen", zo'n reeks kan gebeuren vooral in het zwaargewicht, één klap en het kan over zijn".

Ik onderschat Arlovski niet en heb er heel veel zin in

"Als ik hem zo onderschatten zou dat heel dom zijn, ik heb er dan ook veel zin in", ik moet gewoon super scherp zijn om tegen hem te winnen, "zegt Struve. Als hij er in slaagt dan brengt dit hem een stuk dichterbij een titel gevecht. Struve wil de partij eindigen met een mooi knockout, dat moet er in zitten volgens hem. Wij gaan het zien aanstaande zaterdag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws