Sportschool sluit definitief haar deuren door coronamaatregelen Nieuws
Nieuws

Sportschool sluit definitief haar deuren door coronamaatregelen

Sportschool sluit definitief haar deuren door coronamaatregelen
Sportschool sluit definitief haar deuren door coronamaatregelen

De coronmaatregelen die wereldwijd zijn ingevoerd eist in diverse branches slachtoffers, zo ook sportschoolhouders die moeten sluiten.

Eerder berichten wij al over Darlene Pallay uit Morris Plains, New Jersey die weigerde om haar sportschool te sluiten vanwege de coronamaatregelen. Pallay spande zelfs een rechtszaak aan tegen de gouverneur van haar staat, Phil Murphy.

Murphy, zou volgens Pallay zich niet hebben gehouden aan de wetgeving om ondernemers bij te staan die getroffen werden door de maatregelen. Pallay zegt dat New Jersey een groot verschil vertoond met andere staten waar fitnessbedrijven op volle capaciteit draaien.

Definitief dicht

Sinds de sluiting in maart, zei Pallay dat haar bedrijf is teruggebracht van meer dan 200 loyale leden tot ongeveer 20. Hierdoor kan Pallay simpelweg haar hoofd niet meer boven water houden en laat weten haar sportschool definitief te moeten sluiten.

Ook in ons land dreigt een hernieuwde lockdown, de vrees onder sportschoolhouders is groot. Zo liet kickbokslegende Remy Bonjasky afgelopen week in het nieuws weten dat een nieuwe sluiting desastreuze gevolgen zal hebben voor de branche. Gevreesd wordt dat veel sportscholen dit niet zullen overleven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws