Sportschool sluit definitief haar deuren door coronamaatregelen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Sportschool sluit definitief haar deuren door coronamaatregelen

Sportschool sluit definitief haar deuren door coronamaatregelen

De coronmaatregelen die wereldwijd zijn ingevoerd eist in diverse branches slachtoffers, zo ook sportschoolhouders die moeten sluiten.

Eerder berichten wij al over Darlene Pallay uit Morris Plains, New Jersey die weigerde om haar sportschool te sluiten vanwege de coronamaatregelen. Pallay spande zelfs een rechtszaak aan tegen de gouverneur van haar staat, Phil Murphy.

Murphy, zou volgens Pallay zich niet hebben gehouden aan de wetgeving om ondernemers bij te staan die getroffen werden door de maatregelen. Pallay zegt dat New Jersey een groot verschil vertoond met andere staten waar fitnessbedrijven op volle capaciteit draaien.

Definitief dicht

Sinds de sluiting in maart, zei Pallay dat haar bedrijf is teruggebracht van meer dan 200 loyale leden tot ongeveer 20. Hierdoor kan Pallay simpelweg haar hoofd niet meer boven water houden en laat weten haar sportschool definitief te moeten sluiten.

Ook in ons land dreigt een hernieuwde lockdown, de vrees onder sportschoolhouders is groot. Zo liet kickbokslegende Remy Bonjasky afgelopen week in het nieuws weten dat een nieuwe sluiting desastreuze gevolgen zal hebben voor de branche. Gevreesd wordt dat veel sportscholen dit niet zullen overleven.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page