Sportschool sluit definitief haar deuren door coronamaatregelen
Home / Nieuws / Sportschool sluit definitief haar deuren door coronamaatregelen

Sportschool sluit definitief haar deuren door coronamaatregelen

De coronmaatregelen die wereldwijd zijn ingevoerd eist in diverse branches slachtoffers, zo ook sportschoolhouders die moeten sluiten.

Eerder berichten wij al over Darlene Pallay uit Morris Plains, New Jersey die weigerde om haar sportschool te sluiten vanwege de coronamaatregelen. Pallay spande zelfs een rechtszaak aan tegen de gouverneur van haar staat, Phil Murphy.

Murphy, zou volgens Pallay zich niet hebben gehouden aan de wetgeving om ondernemers bij te staan die getroffen werden door de maatregelen. Pallay zegt dat New Jersey een groot verschil vertoond met andere staten waar fitnessbedrijven op volle capaciteit draaien.

Definitief dicht

Sinds de sluiting in maart, zei Pallay dat haar bedrijf is teruggebracht van meer dan 200 loyale leden tot ongeveer 20. Hierdoor kan Pallay simpelweg haar hoofd niet meer boven water houden en laat weten haar sportschool definitief te moeten sluiten.

Ook in ons land dreigt een hernieuwde lockdown, de vrees onder sportschoolhouders is groot. Zo liet kickbokslegende Remy Bonjasky afgelopen week in het nieuws weten dat een nieuwe sluiting desastreuze gevolgen zal hebben voor de branche. Gevreesd wordt dat veel sportscholen dit niet zullen overleven.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page