SPORTSCHOLEN ZIEN LICHTPUNJE: Kinderen mogen weer trainen Nieuws
Nieuws

SPORTSCHOLEN ZIEN LICHTPUNJE: Kinderen mogen weer trainen

SPORTSCHOLEN ZIEN LICHTPUNJE: Kinderen mogen weer trainen
SPORTSCHOLEN ZIEN LICHTPUNJE: Kinderen mogen weer trainen

Minister President Rutten kondigde dinsdagavond aan dat kinderen tot 12 jaar weer in groepsverband mogen sporten.

Op social media zijn er een groot aantal sportscholen die dit als een lichtpunt zien. Zo zijn er sportscholen die aankondigen woensdag al te komen met hoe deze trainingen er voor hun leden uit gaan zien.

Overigens meldde de Minister President dat sportclubs, dus ook sportscholen in overleg dienen te gaan met de gemeentes waar zij gevestigd zijn. Er mag wel competitief een wedstrijd worden gehouden maar zonder ouders langs de lijn of op de tribune.

Niet verplaatsen

Ook mag er niet gereisd worden om het verspreiden van het coronavirus te voorkomen en mag er alleen onderling competitie worden gehouden. Ook moet er thuis gedoucht worden. Vraag blijft hoe sportscholen omgaan met de jeugd van 12 t/m 18 jaar.

Deze dienen zich te houden aan de 1.5 meter afstand, hoe deze trainingen er uit gaan zien is nog de vraag. Wanneer ook volwassen weer in groep verband mogen sporten is nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws