Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis

Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis

Phoe Thaw, de 36-jarige Birmese ONE Championship vechter die zwaar gewond werd opgenomen in een ziekenhuis blijkt te zijn ontvoert. Thaw en zijn broer zijn door een speciale eenheid van het leger meegenomen uit het ziekenhuis en spoorloos verdwenen.

De vechter die deze week gewond werd geraakt bij een bomaanslag en waar vandaag foto’s van opdoken op social media, is een tegenstander van de militaire junta in zijn land. Deze pleegde een coup die tot op de dag van vandaag veel onschuldigen het leven kost.

Ontvoert

Het land Myanmar lijdt sinds februari van dit jaar onder extreem geweld. Veel mensen zijn omgekomen tijdens protesten vanwege het buitensporige gebruik van geweld door het leger. Thaw werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij gisteren, werd getroffen door een bomexplosie bij de Utopia-toren in Myanmar.

Terwijl ze werden behandeld voor ernstige brandwonden, kwamen militaire SAC-terroristen het ziekenhuis binnen en ontvoerden Thaw en zijn broer Kaung Si Thu, een Myanmarese nationale voetballer. Overtime Heroics die de manager van de vechter sprak meldt dit nieuws vandaag. Van de vechter en zijn broer is geen spoor, er wordt dan ook gevreesd voor hun leven.

Bekijk ook

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

‘Rico tegen Jamal 4e gevecht gaat er komen!’ (video)

Er kloppen veel vechters aan die een kans willen tegen Rico

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page