Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis

Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis

Phoe Thaw, de 36-jarige Birmese ONE Championship vechter die zwaar gewond werd opgenomen in een ziekenhuis blijkt te zijn ontvoert. Thaw en zijn broer zijn door een speciale eenheid van het leger meegenomen uit het ziekenhuis en spoorloos verdwenen.

De vechter die deze week gewond werd geraakt bij een bomaanslag en waar vandaag foto’s van opdoken op social media, is een tegenstander van de militaire junta in zijn land. Deze pleegde een coup die tot op de dag van vandaag veel onschuldigen het leven kost.

Ontvoert

Het land Myanmar lijdt sinds februari van dit jaar onder extreem geweld. Veel mensen zijn omgekomen tijdens protesten vanwege het buitensporige gebruik van geweld door het leger. Thaw werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij gisteren, werd getroffen door een bomexplosie bij de Utopia-toren in Myanmar.

Terwijl ze werden behandeld voor ernstige brandwonden, kwamen militaire SAC-terroristen het ziekenhuis binnen en ontvoerden Thaw en zijn broer Kaung Si Thu, een Myanmarese nationale voetballer. Overtime Heroics die de manager van de vechter sprak meldt dit nieuws vandaag. Van de vechter en zijn broer is geen spoor, er wordt dan ook gevreesd voor hun leven.

Bekijk ook

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

BREAKING: Isis Verbeek in Bare Knuckle MMA-gevecht tegen Kahaunaele

Isis Verbeek gaat blote vuist MMA-vechten

7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

Chris Weidman is teruggekeerd naar de sportschool, zeven weken na zijn gruwelijke beenbreuk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page