Sponsor Badr Hari: ‘Het is een chaos’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Sponsor Badr Hari: ‘Het is een chaos’

Sponsor Badr Hari: ‘Het is een chaos’

Sponsor Badr Hari: 'Het is een chaos'

Badr Hari heeft voor flink wat chaos gezorgd bij zijn nieuwe sponsor MB Nutrition. Afgelopen week werd bekend dat de topkickbokser de nieuwe ambassadeur is geworden, van het voeding-supplementen bedrijf.

De populariteit van Badr Hari is ongekend. De topkickbokser is super geliefd door zijn fans. En deze zorgde voor nogal wat problemen bij het voeding-supplementen bedrijf.

Het is chaos

Nadat bekend werd dat Badr het merk vertegenwoordigd en zijn Badr Army opriep te bestellen met een fikse korting. Kan het bedrijf de bestellingen niet meer aan. Via Instagram is te lezen dat er massaal besteld wordt.

,,Mijn broeders zijn volop bezig met het verwerken van alles bestellingen. Het is een chaos”, schrijft Mobicepp de eigenaar van het bedrijf.

Badr zal met zijn ambassadeurschap voor MB Nutrition meewerken aan nieuwe producten. Deze zullen ontwikkeld worden naar de ervaring opgedaan door de kickbokslegende.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page