Sponsor Badr Hari: 'Het is een chaos' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Sponsor Badr Hari: ‘Het is een chaos’

Sponsor Badr Hari: ‘Het is een chaos’

Sponsor Badr Hari: 'Het is een chaos'

Badr Hari heeft voor flink wat chaos gezorgd bij zijn nieuwe sponsor MB Nutrition. Afgelopen week werd bekend dat de topkickbokser de nieuwe ambassadeur is geworden, van het voeding-supplementen bedrijf.

De populariteit van Badr Hari is ongekend. De topkickbokser is super geliefd door zijn fans. En deze zorgde voor nogal wat problemen bij het voeding-supplementen bedrijf.

Het is chaos

Nadat bekend werd dat Badr het merk vertegenwoordigd en zijn Badr Army opriep te bestellen met een fikse korting. Kan het bedrijf de bestellingen niet meer aan. Via Instagram is te lezen dat er massaal besteld wordt.

,,Mijn broeders zijn volop bezig met het verwerken van alles bestellingen. Het is een chaos”, schrijft Mobicepp de eigenaar van het bedrijf.

Badr zal met zijn ambassadeurschap voor MB Nutrition meewerken aan nieuwe producten. Deze zullen ontwikkeld worden naar de ervaring opgedaan door de kickbokslegende.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page