Sponsor Badr Hari: 'Het is een chaos' Nieuws
Nieuws

Sponsor Badr Hari: 'Het is een chaos'

Sponsor Badr Hari: 'Het is een chaos'

Badr Hari heeft voor flink wat chaos gezorgd bij zijn nieuwe sponsor MB Nutrition. Afgelopen week werd bekend dat de topkickbokser de nieuwe ambassadeur is geworden, van het voeding-supplementen bedrijf.

De populariteit van Badr Hari is ongekend. De topkickbokser is super geliefd door zijn fans. En deze zorgde voor nogal wat problemen bij het voeding-supplementen bedrijf.

Het is chaos

Nadat bekend werd dat Badr het merk vertegenwoordigd en zijn Badr Army opriep te bestellen met een fikse korting. Kan het bedrijf de bestellingen niet meer aan. Via Instagram is te lezen dat er massaal besteld wordt.

,,Mijn broeders zijn volop bezig met het verwerken van alles bestellingen. Het is een chaos", schrijft Mobicepp de eigenaar van het bedrijf.

Badr zal met zijn ambassadeurschap voor MB Nutrition meewerken aan nieuwe producten. Deze zullen ontwikkeld worden naar de ervaring opgedaan door de kickbokslegende.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickbokskampioen-nieky-holzken-komt-met-voeding-supplementen-lijn-natural-nutrition/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws