Spike & WFL introduceren WFL FIGHT WEEKEND!!! Nieuws
Nieuws

Spike & WFL introduceren WFL FIGHT WEEKEND!!!

Spike & WFL introduceren WFL FIGHT WEEKEND!!!

Vechtsportliefhebbers opgelet! WFL en Spike organiseren dit jaar verschillende topevents.

Via Facebook meldde WFL dat zij met een uniek concept komt: Vandaag maken wij de eerste data bekend van de WFL Fight Calender 2018 met hierop een nieuw initiatief: Fight Weekends. Twee weekenden waarvan één dag in het teken staat van de kickbokssport en één dag in het teken van MMA. Op zich niet eerder vertoond binnen Nederland een dubbel concept op deze manier.

Spike presents: WFL Final 8

Tijdens het tweede Fight Weekend op 12 en 13 mei vindt Spike Presents: WFL Final 8 plaats. Winnaars van de Final 16 gaan op zondag 13 mei de strijd met elkaar aan. Murat Aygun, Tarik Khabez, Sam Tevette, Andrei Stoica, Boy Boy Martin, Levi Rigters, Fabio Kwasi, en de winnaar van het Wildcard toernooi (op zaterdag 24 maart) staan in de Final 8 line-up. Dit betekent dat er maar één vechter vandoor gaat met de felbegeerde titel aan het einde van de reeks. Dat de WFL wel weet hoe zijn een event moeten organiseren zagen wij in de partij tussenMelvin Manhoef de man achter WFL, en Remy Bonjasky. Ook daar waren knal partijen te zien. Dit belooft dus echt wat., daarnaast is de WFL ook internationaal aan het uitbreiden, en organiseert binnenkort in Engeland ook een groots event.

Spike & WFL introduceren WFL FIGHT WEEKEND!!!

Bekijk hier een overzicht van de eerste events op de WFL Fight Calender 2018:

24 maart Fight Weekend:
Spike Presents WFL: Final 8 Wildcard Tournament - TopSportCentrum Almere

25 maart Fight Weekend:
Spike Presents WFL: MMA 2 - TopSportCentrum Almere

12 mei Fight Weekend:
Spike Presents WFL: MMA 3 - TopSportCentrum Almere

13 mei Fight Weekend:
Spike Presents WFL: Final 8 & Final 16 - TopSportCentrum Almere

Melvin Manhoef (WFL):

“Wij zetten alles op alles om ook dit jaar weer top evenementen neer te zetten en pakken dan ook nog groter uit. Nog betere partijen en een nog groter podium voor een verbluffende show. De events zullen nog intenser worden dan de voorgaande edities.”

Meer informatie over line-up, tickets, openingstijden en de uitzendingen volgt op een later moment. Houd www.worldfightingleague.com, www.spiketv.nl en de WFL en Spike social kanalen in de gaten voor updates.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws