Spike komende dagen in teken van Mousasi's debuut op Bellator 185 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Spike komende dagen in teken van Mousasi’s debuut op Bellator 185

Spike komende dagen in teken van Mousasi’s debuut op Bellator 185

Spike laat het debuut van Gegard Mousasi niet zomaar aan zich voorbij gaan!

Het debuut van Gegard Mousasi op Bellator 185 laat Spike de komende dagen niet onopgemerkt voorbijgaan. Zo vliegt Spike’s Marloes Coenen de Nederlandse middleweight achterna naar Uncasville, Connecticut om de komende dagen live verslag te doen op Spike’s Instagram, Facebook en spiketv.nl. Vrijdag 20 oktober om 22.25 uur brengt Spike de exclusieve documentaire Spike presents: Gegard Mousasi – De Dromenvanger waarin Mousasi gevolgd wordt van het moment van zijn geruchtmakende overstap van UFC naar Bellator tot zijn Bellator-debuut. Zijn debuut op Bellator 185 zendt Spike zaterdag 21 oktober om 22.00 uur uit waar Mousasi het opneemt tegen Alexander Shlemenko. Mis geen moment van Mousasi’s debuut!

Spike staat komende dagen in teken van Mousasi's debuut op Bellator 185

Social takeover Marloes Coenen

Gegard Mousasi wordt de komende dagen in Uncasville, Connecticut gevolgd door Marloes Coenen, die verslag doet van zijn eerste match in de Bellator arena. Op Instagram, Facebook en de Spike website kan je ervaren hoe ‘onze’ Mousasi zich voorbereidt op zijn gevecht tegen de Rus Alexander Shlemenko – een geduchte tegenstander. Het blijft echter niet bij één Nederlander: Marloes zoekt ook de Nederlander Costello “The Spaniard” van Steenis op, die ook voor het eerst de Bellator ring betreedt. Daarnaast kunnen uiteraard de co-main atleten Brennan Ward en David Rickels niet ontbreken. Het belooft een goed weekend te worden voor de Nederlandse MMA-fan.

Social takeover door Marloes Coenen, vanaf donderdag 19 oktober 11.00 uur via Spike’s Instagram, Facebook en www.spiketv.nl.

Spike Presents: Gegard Mousasi – De Dromenvanger

Geboren in Iran met Armeense ouders, maar opgegroeid in Leiden blijkt Gegard Mousasi al op jonge leeftijd vechtsportbloed door zijn aderen te hebben stromen. Nadat hij judo, boksen en kickboksen heeft geprobeerd, wordt hij op 17-jarige leeftijd door zijn broer geïntroduceerd in het mixed martial arts. In het MMA kan hij zich al snel met de wereldtop meten en nu, op 32-jarige leeftijd staat hij op een kruispunt in zijn carrière wanneer hij de UFC verlaat om voor Bellator te tekenen. In de documentaire Spike Presents: Gegard Mousasi – De Dromenvanger wordt Mousasi gevolgd in de periode na deze geruchtmakende overstap terwijl hij zich met zijn vaste team en vrienden voorbereidt op zijn Bellator-debuut.

Spike Presents: Gegard Mousasi – De Dromenvanger, vrijdag 20 oktober om 22.25 uur op Spike.

Bellator 185

Op Bellator 185 is het zover… het debuut van Gegard Mousasi. Hij neemt het op tegen de Rus Alexander Shlemenko. Spike zendt Bellator 185 24 uur na het event in Uncasville, Connecticut uit. Bekijk hier de fightcard van Bellator 185.

Bellator 185, zaterdag 21 oktober om 22.00 uur op Spike.

Over Spike

Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ink Master, Taken, The Magicians, Kingdom, Face Off, maar ook (live) sports zoals het toonaangevende Bellator MMA en World Fighting League, waarin ’s werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen. Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen, onder andere op Ziggo kanaal #16, KPN kanaal #13. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien (klik hier voor alle aanbieders).

Bekijk ook

Agentje boksen loopt verkeerd af! 'GTA in het echt' (video)

Agentje meppen loopt verkeerd af! ‘GTA in het echt’ (video)

Agressie op straat komt in alle vormen voor.

Pereira huurt oud rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht met Adesanya

Pereira huurt Glory rivaal Belgaroui in voor UFC titelgevecht

Alex Pereira heeft de hulp ingeroepen van

UFC'er Chimaev Russisch leger in? 'Paspoort afgepakt, kan land niet uit'

UFC’er Chimaev Russisch leger in? ‘Paspoort afgepakt, mag land niet uit’

Khamzat Chimaev zijn paspoort is in beslag genomen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page