Sons Of Anarchy acteur gebruikt vechtsport training voor zijn nieuwste film - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Sons Of Anarchy acteur gebruikt vechtsport training voor zijn nieuwste film

Sons Of Anarchy acteur gebruikt vechtsport training voor zijn nieuwste film

Charlie Hunnam gebruikt vechtsport training voor zijn nieuwste film en deed 1.000 push-ups per dag voor ‘King Arthur’

Charlie Hunnam onder andere bekend van de razend populaire TV serie Sons of Anarchy heeft in een interview verteld vechtsport training te gebruiken voor zijn nieuwste film rol. Charlie Hunnam brak het zweet uit voor zijn aanstaande optreden van King Arthur: Legend of the Sword, want hoe kon hij het beste in vorm komen.

Braziliaanse Jiu Jitsu vaardigheden

De voormalige Sons of Anarchy ster onthuld in The Late Show met James Corden dat hij veel tijd op de sportschool matten doorbracht om zijn Braziliaanse Jiu Jitsu vaardigheden te fine-tunen. Deze worstelen training was op verzoek van regisseur Guy Ritchie, die een Braziliaanse Jiu Jitsu zwarte band heeft.

“Ik heb de film met Guy Ritchie ongeveer 18 maanden geleden gemaakt, Ritchie die een zwarte band in jiu-jitsu heeft,” vertelde Huannam aan Corden. “Dus ik heb veel moeten trainen en zelfs met oude Ritchie zelf zegt hij lachend”.

Charlie Hunnam gebruikt vechtsport training voor zijn nieuwste film en deed 1.000 push-ups per dag voor 'King Arthur'

Worstel technieken en meer

Niet alleen heeft hij moeten werken aan zijn worstel vaardigheden, maar blijkbaar werd zijn lichaam letterlijk  tot het uiterste getest in de sportschool. Hunnam openbaarde aan Kristen Bell, die gast was bij Jimmy Kimmel op donderdagavond, dat hij 1.000 push-ups per dag naar deed voor de rol om af te slanken.

“Ik heb veel van de gevechten zelf gedaan. Ik deed wat Muay Thai, een aantal judo technieken, en sommige jiu-jitsu, vertelde Hunnam aan Bell. “Maar vooral, stelde ik mezelf ten doel het doen van 1.000 push-ups per dag, minimum.

Alsof dat nog niet genoeg was, voegde Hunnam eraan toe dat hij inmiddels verslaafd is geraakt aan vechtsporten. En iedere acteur adviseert om voor dit soort rollen de sportschool binnen te gaan.

Bekijk ook

Roy Jones Jr (52) wil ‘droomgevecht’ met UFC-legende Anderson Silva

Anderson Silva heeft altijd al in de boksring willen stappen om zijn oude idool Roy ...

Rus deelt knock-out uit in de stijl van Peter Aerts (video)

Peter Aerts is een kickbokslegende waar veel vechters een voorbeeld aan nemen. Zo ook Beibulat ...

UFC 259: Blachowicz vs Adesanya live kijken op tv

Jan Blachowicz en Israel Adesanya zijn aankomende nacht te zien op tv. De kampioen tegen ...