Snooker-ster gaat kooivechter klappen! 'Ik neem wel mijn keu mee' Nieuws
Nieuws

Snooker-ster gaat kooivechter klappen! 'Ik neem wel mijn keu mee'

Snooker-ster gaat kooivechter klappen! 'Ik neem wel mijn keu mee'

Ronnie O'Sullivan, de snooker kampioen accepteert de sparring uitdaging van UFC-ster Paddy Pimblett. De UFC'er was in Wales om te zien hoe O'Sullivan woensdagavond de halve finale van het Tour Championship bereikte.

De snooker-ster heeft ermee ingestemd om de ring in te stappen om te sparren met 'The Baddy' om zichzelf te testen in de MMA-kooi. Vers van zijn overwinning bij UFC London, was Pimblett aanwezig om te zien hoe O'Sullivan de halve finale van het Tour Championship bereikte. O'Sullivan wist Mark Williams met 10-9 te verslaan in een spannende clash.

Ik moet het doen

O'Sullivan onthulde dat hij aanwezig was bij Pimblett's laatste overwinning en heeft ermee ingestemd om 'The Baddy' te sparren wanneer hij de volgende keer Liverpool bezoekt. ,,Ik ga zeker proberen wat met hem te sparren, wanneer ik de volgende keer naar Liverpool kom, heeft hij me verteld dat ik in de kooi moet komen", zegt O'Sullivan.

,,Ik ging naar Paddy's laatste gevecht in Londen bij de O2 met Damien Hirst, omdat hij een grote fan is van UFC en de grote bazen kent. We zaten ook op de eerste rij naar Paddy en Molly McCann te kijken, en het was een geweldige avond.

Grote fan

O'Sullivan is een grote UFC-fan omdat hij vindt dat de beste vechters altijd aan elkaar gewaagd zijn. Iets wat volgens O'Sullivan niet het geval is geweest in het boksen vanwege de politiek die bij de sport betrokken is.

,,Ik heb Paddy de afgelopen weken leren kennen. Hij is een super, lieve jongen en gaat een echte superster worden. Nou, dat is hij al, maar hij wordt mega, hij heeft die X-Factor. Maar als ik met hem ga sparren neem ik wel mijn snooker keu mee."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws