Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

James Brown, nee niet de legendarische zanger maar het jonge vecht talent die in 2019 tekende bij Glory Kickboxing, boekte afgelopen week een dikke knock-out. Al stond hij nog niet in de ring bij Glory lijkt jet dat de kickboks fans zekere iets missen.

Hij houdt van kickboksen en tekende dan ook zonder te twijfelen in 2019 bij Glory. Van vechten kwam het niet mede door de coronapandemie, toch bleef Brown (27) actief, maar dan als MMA-vechter. ,,Dit is waar ik zestien jaar aan heb gewerkt”, zei Brown in 2019. ,,Gewoon in staat zijn om de kost te verdienen door te vechten en iets te doen waar ik van houd en iets dat voor mij vanzelfsprekend is.”

Dikke pech

Brown kreeg een kans bij Glory nadat zijn sparringpartner en UFC-vechter Derek Brunson contact opnam met mensen die hij kende bij Glory. ,,”Ik heb Glory verteld dat ik een man heb die een groot talent is en dat ze hem moesten bekijken”, zei Brunson destijds. Dat gebeurde en Brown kreeg een contract.

Afgelopen week liet Brown zien waar de Glory scouts desrijd voor moeten zijn gevallen, zijn ongekende snelheid en knock-out power. Tijdens Ultimate Battlegrounds viel Keyon Wilkins ten prooi van Brown. Wanneer een of Glory Brown in gaat zetten is niet bekend.

Bekijk ook

‘Zo verdiende ik miljoenen’: UFC-legende St-Pierre geeft tips

Als UFC-vechter behaalde St-Pierre grote successen maar blijkt ook een gedreven zakenman

Kickboksen: GLORY kijken via nieuw streaming platform

Glory gaat een samenwerking aan met een nieuwe online uitzendpartner.

Glory kickbokser best betaalde vechter met nieuw contract

Via Instagram melde de Canadees het nieuws

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page