Smsje verpest illegale video stream McGregor vs Cerrone Nieuws
Nieuws

Smsje verpest illegale video stream McGregor vs Cerrone

Smsje verpest illegale video stream McGregor vs Cerrone
Smsje verpest illegale video stream McGregor vs Cerrone

Het illegaal streamen van UFC events is verboden en zelfs strafbaar, afgelopen weekend viel een dergelijke stream in het water.

Via diverse kanalen en omwegen proberen illegale streamers UFC wedstrijden toch live aan een groot publiek te tonen. zo ook het event van afgelopen weekend tussen Conor McGregor en Donald Cerrone. De Streamer dacht op Twitch een slimmigheidje toe te passen.

Switch wordt vooral gebruikt om live verslag te doen van casino spellen, het doel om gokkers te lokken om mee te spelen via een code die de Twitch streamer geeft en daardoor geld verdiend. Maar even terug naar UFC 246, daar ging het mis door een Gênant smsje.

Slimmeriken

De vandaal die de stream aanbood kreeg net voordat het gevecht tussen McGregor en Cerrone van start ging, gestoord door een sms bericht aan hem gericht waarin te lezen was dat hem een aanklacht te wachten stond. Klaarblijkelijk verzonden door een famlie lid. Aangezien deze maar bleef sms'en en dit in beeld te zien was besloot de streamer dan maar te stoppen.

Er zijn vaak slimmeriken die op een dergelijke manier betaalde streams proberen te omzeilen. Zo dacht enige tijd geleden een fan slim te zijn door net te doen of hij een game speelde maar live verslag deed van een UFC gevecht. De jongen werd gesnapt en kreeg een giga boete aan zijn broek. De les hier geleerd, illegaal stream kan je de kop kosten.

VIDEO: BEKIJK HIER HOE DE ILLEGALE LIVE STREAM IN DE SOEP LIEP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws