Home / Nieuws / Slick moves: Rico Verhoeven oefent voor filmrol (video)

Slick moves: Rico Verhoeven oefent voor filmrol (video)

Slick moves: Rico Verhoeven oefent voor filmrol (video)

GLORY zwaargewicht en wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven kan meer dan kickboksen.

De sympathieke kickbokser Verhoeven streeft een acteer carrière na, hij was dan ook recentelijk in Amerika om zich voor te bereiden op zijn komende film.

Op Instagram is te zien dat Verhoeven niets aan het toeval zal overlaten om een goede eerste indruk te maken als actie acteur. Hij trainde dan ook bij 87eleven Action Design aan zijn vecht choreografie.

Bekende acteurs

Bij 87eleven Action Design trainen regelmatig bekende acteurs zoals Keanu Reeves, Jason Statham en The Rock voor hun films.

In de video die Verhoeven poste is hij te zien met een aantal ‘slick moves’ die zeker in een film niet misstaan, ook zou hij zo de MMA-kooi in kunnen. Wanneer Verhoeven begint met film en wanneer zijn film uitkomt is nog niet bekend.

Bekijk ook

Overval vrouwelijke bokskampioen: ‘Ik bleef in zijn ballen slaan’

Twee overvallers ontdekten afgelopen weekend dat ze de verkeerde vrouw hadden uitgekozen om mee te rotzooien, toen deze een Golden Gloves-kampioen bleek te zijn.

Wij spraken met de Vechtsportautoriteit over het streven naar een gereguleerde, veilige, gezonde en goed georganiseerde vechtsportsector!

Vechtsportautoriteit trekt teugels aan: Waarschuwt sportscholen

De Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA) kondigde afgelopen week maatregelen aan tegen sportscholen die niet gesanctioneerde vechtsport evenementen houden.

Video: MMA-vechter trapt ‘nep’ Bruce Lee bruut knock-out

Een gevecht tussen MMA versus traditionele vechtsporten in China eindigt in een brute KO.