Slecht idee! Vechter daagt trainer uit, krijgt slaag (video) Nieuws
Nieuws

Slecht idee! Vechter daagt trainer uit, krijgt slaag (video)

Slecht idee! Vechter daagt trainer uit, krijgt slaag (video)

Het is nooit slim om als vechtsport leerling je trainer uit te dagen. Sterker nog de ervaring zal het altijd winnen van de stoerheid.

Warrior's Dojo in Chicago wordt gerund door Meester Omar El. Een van zijn oudere leerlingen wilde een jonge man, een aspirant-MMA-vechter, sponsoren om hem van de straat te krijgen. Om iets positiefs te doen met zijn fysieke talenten.

Je jongeman geloofde niet dat de training die wordt gegeven effectief zou zijn. Dus daagde hij Sensei Johnathan Brown uit. De maakte in 11 seconden duidelijk wat hij in huis heeft. Met een aanval opgezet met wat jab-stoten maakte hij gehakt van zijn uitdager met een spinning back kick.

Deze wordt veel gebruikt in het Amerikaanse karate en werd overgenomen naar het kickboksen. Wat de jongeman betreft deze ging lichtelijk KO. ,,Pak een handdoek, hij bloedt", zei een van de toekijkers. Maar de jonge vechter erkende zijn meerdere in de Sensei.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws