'Slecht idee': UFC-Baas waarschuwt kampioen Ngannou Nieuws
Nieuws

'Slecht idee': UFC-Baas waarschuwt kampioen Ngannou

'Slecht idee': UFC-Baas waarschuwt kampioen Ngannou

Dana White, president van vechtsportorganisatie UFC waarschuwt Francis Ngannou om niet te gaan boksen tegen Tyson Fury.

Naast dat het een 'heel slecht idee is' volgens White zal Ngannou het onderspit delven tegen de Britse WBC-bokskampioen. White denkt niet dat Ngannou veel kans maakt als hij tegen Fury bokst. Ngannou en Fury praten al geruime tijd over een eventuele boksclash.

Ik ga het doen

,,Ik zou graag andere zwaargewicht boksers zoals Tyson Fury willen bevechten", zei Ngannou in april 2021 tegen TMZ Sports. ,,Absoluut, daar sta ik voor open. Onthoud dat boksen mijn primaire droom was en ik heb nog steeds het vuur en de droom in mij. En ik geloof dat ik op een gegeven moment die stap ga zetten."

Ook Fury ziet het wel zitten en zei deze week dat hij er aan denkt met pensioen te gaan. Echter wil hij daarna nog wel met Ngannou vechten. Dit zou niet in de boksring zijn maar in een MMA-kooi en zonder bokshandschoenen, maar met de kleinere vier ons MMA gloves.

Lukt hem niet

Als het echter gebeurt, ziet White Ngannou niet winnen. ,,Het is een heel slecht idee voor Francis, een heel slecht idee", zei White in een interview met Barstool Sports. De interviewer reageerde door te zeggen dat Ngannou KO-kracht heeft en met één klap iemand uit kan schakelen.

White had een snelle reactie en vermeldde dat ook Deontay Wilder, die drie keer werd vernietigd door Fury de zelfde gave heeft. ,,Deontay Wilder ook, hij had ook die ene stootkracht", zei White. ,,Maar ook hij redde het niet tegen Fury. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws