Slaande ruzie UFC-vecht Russen opgelost! 'Meedogenloze vredesduif' Nieuws
Nieuws

Slaande ruzie UFC-vecht Russen opgelost! 'Meedogenloze vredesduif'

Slaande ruzie UFC-vecht Russen opgelost! 'Meedogenloze vredesduif'

Khamzat Chimaev en Abubakar Nurmagomedov hebben hun slaande ruzie van afgelopen weekend bij het UFC 280 event bijgelegd. Ramzan Kadyrov de omstreden president van Tsjetsjenië heeft voor vredesduif gespeeld.

Het lijkt erop dat de ruzie tussen Khamzat Chimaev en Abubakar Nurmagomedov van korte duur is geweest. Ramzan Kadyrov, het hoofd van de Tsjetsjeense Republiek die door veel politieke analisten wordt beschouwd als een van 's werelds meest meedogenloze dictators, heeft bemiddeld.

Chimaev zat zaterdag aan de kooi voor het UFC 280 lichtgewicht titelgevecht tussen Islam Makhachev en Charles Oliveira. Nurmagomedov was er ook, slechts een paar uur na zijn overwinning op Gadzhi Omargadzhiev in Abu Dhabi.

Vriendjes voor altijd

De zaak liep uit de hand er vielen wat klappen en de vechters moesten worden gescheiden door UFC en locatie beveiliging. De ruzie tussen de twee dateert al van 2021. Nurmagomedov maakte bezwaar tegen opmerkingen van Chimaev over zijn neef, Khabib Nurmagomedov, en waarschuwde hem om "voorzichtig te zijn".

Maar zondag plaatste Abubakar Nurmagomedov op zijn Instagram-account video van Khabib die zei dat het meningsverschil tussen de twee nu water onder de brug is. Daarnaast plaatste Kadyrov een screenshot op Instagram waarop te zien is dat hij een videogesprek voert met Chimaev en Abubakar Nurmagomedov. Met begeleidende tekst waarin staat dat hij heeft geholpen bij het bemiddelen in de kwestie tussen de twee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws