Slaande ruzie UFC-vecht Russen opgelost! 'Meedogenloze vredesduif'
Home / Nieuws / Slaande ruzie UFC-vecht Russen opgelost! ‘Meedogenloze vredesduif’

Slaande ruzie UFC-vecht Russen opgelost! ‘Meedogenloze vredesduif’

Slaande ruzie UFC-vecht Russen opgelost! 'Meedogenloze vredesduif'

Khamzat Chimaev en Abubakar Nurmagomedov hebben hun slaande ruzie van afgelopen weekend bij het UFC 280 event bijgelegd. Ramzan Kadyrov de omstreden president van Tsjetsjenië heeft voor vredesduif gespeeld.

Het lijkt erop dat de ruzie tussen Khamzat Chimaev en Abubakar Nurmagomedov van korte duur is geweest. Ramzan Kadyrov, het hoofd van de Tsjetsjeense Republiek die door veel politieke analisten wordt beschouwd als een van ’s werelds meest meedogenloze dictators, heeft bemiddeld.

Chimaev zat zaterdag aan de kooi voor het UFC 280 lichtgewicht titelgevecht tussen Islam Makhachev en Charles Oliveira. Nurmagomedov was er ook, slechts een paar uur na zijn overwinning op Gadzhi Omargadzhiev in Abu Dhabi.

Vriendjes voor altijd

De zaak liep uit de hand er vielen wat klappen en de vechters moesten worden gescheiden door UFC en locatie beveiliging. De ruzie tussen de twee dateert al van 2021. Nurmagomedov maakte bezwaar tegen opmerkingen van Chimaev over zijn neef, Khabib Nurmagomedov, en waarschuwde hem om “voorzichtig te zijn”.

Maar zondag plaatste Abubakar Nurmagomedov op zijn Instagram-account video van Khabib die zei dat het meningsverschil tussen de twee nu water onder de brug is. Daarnaast plaatste Kadyrov een screenshot op Instagram waarop te zien is dat hij een videogesprek voert met Chimaev en Abubakar Nurmagomedov. Met begeleidende tekst waarin staat dat hij heeft geholpen bij het bemiddelen in de kwestie tussen de twee.

Bekijk ook

Fit Boys slaan elkaar gek in de Gym! 'Doe nou niet'

Fit Boys slaan elkaar gek in de Gym! ‘Doe nou niet’ (video)

De omstanders konden de gratis UFC wedstrijd

Knokkende Judoka pakt rivaal hard aan in straatgevecht | video

Knokkende Judoka pakt rivaal hard aan in straatgevecht | video

Een Judoka die in gevecht raakte bleek meer in huis te hebben

Nate Diaz fokt UFC-ster McGregor op! 'Knokken of niet?'

Nate Diaz fokt UFC-ster McGregor op! ‘Knokken of niet?’

De inmiddels ex UFC-vechter Nate Diaz...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page