'Sla me niet ik ben 17!' Bekende vechter dreigt jochie (video) Nieuws
Nieuws

'Sla me niet ik ben 17!' Bekende vechter dreigt jochie (video)

'Sla me niet ik ben 17!' Bekende vechter dreigt jochie (video)

Jorge Masvidal, de bekende UFC-vechter werd van achteren geduwd door een jonge vechtfan tijdens het 'Paul vs. Woodley 2' evenement in Tampa. De 17-jarige jongen duwde Masvidal van achteren in zijn rug.

Een 17-jarige jongen duwde Masvidal van achteren tijdens het 'Paul vs. Woodley 2' evenement van gisteravond en kreeg onmiddellijk spijt van de beslissing. Masvidal was gisteravond aanwezig in Amalie Arena, om zijn vriend en voormalige trainingspartner Tyron Woodley in de herkansing te zien te zien tegen Jake Paul.

Hoewel de exacte timing van het incident onbekend is, dacht een vechtfan op een gegeven moment dat het een cool idee zou zijn om Masvidal van achteren te duwen. Zoals te zien is in de video viel die zet niet in goede aarde bij Masvidal en smeekte de 17-jarige al snel om vergiffenis.

Beter niet doen

Masvidal's manager Ibrahim Kawa gaf later de volgende informatie over het incident. ,,Jochie besluit Masvidal te duwen terwijl deze met zijn gezicht naar de ring staat. De jongen realiseert zich al snel dat dat een grote fout is wanneer Masvidal zich omdraait", zegt Kawa. De jongen begint te schreeuwen: ,,Ik ben 17, alsjeblieft, ik ben 17" met zijn handen omhoog. Kinderen zeg ik je.”

De boel liep met een sisser af in wat bleek een poging om stoer te doen voor zijn vrienden. De kans is groot dat Masvidal niets had gedaan, deze was omringd door bodyguards die zeker hadden ingegrepen. Toch liet Masvidal in dreigende taal weten dat de jongen van hem af moest blijven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws