Silva verloor expres van Jake Paul! Video bewijst vals spel?
Home / Nieuws / Silva verloor expres van Jake Paul! Video bewijst vals spel?

Silva verloor expres van Jake Paul! Video bewijst vals spel?

Jake Paul zou onterecht gewonnen hebben van Anderson Silva die expres verloren zou hebben. Een video die viraal gaat op TikTok zou daar het bewijs in laten zien.

Youtube-sterJake Paul deed afgelopen zaterdagavond het ondenkbare in de Desert Diamond Arena in Glendale, Arizona. De YouTuber die bokser werd, versloeg Anderson Silva via unaniem besluit. Hij sloeg zelfs de legende neer in de 8e ronde om de deal te bezegelen. Het was weer een bittere pil die Paul MMA-fans dwong te slikken. En het lijkt erop dat sommigen weigeren te accepteren dat Jake Anderson eerlijk versloeg.

Volgens velen die de vechtsport niet op de voet volgen, heeft Silva duidelijk expres verloren en Jake Paul laten winnen. Het bewijs van deze schurkenstreek komt via een video met lage resolutie van het gevecht dat van buiten de ring is opgenomen.

Misser

Het toont het sleutelmoment in de 8e ronde waar Jake Paul Anderson Silva raakt met een korte linkse voordat hij op hem loslaat met een grote rechtse hoek die ‘The Spider’ laat vallen.

Vertraagd te zien in de video, lijkt het bijna alsof de rechtse hoek de kaak van Anderson mist. Duidelijk bewijs dat hij expres verloren zou hebben?

Bekijk ook

Asielzoekertje pakt Pestkop keihard aan! 'lik op stuk'

Immigrantje pakt Pestkop keihard aan! ‘lik op stuk’ (video)

De jongen wilde klaarblijkelijk stoer doen

Boksdrama! Gebroken hand verpest Parker vs Ryder gevecht

Boksdrama! Nare blessure verpest titelgevecht (video)

Na geweldige actie in de eerste vier rondes

Gigantje! Respectloze vechter in 6 tellen 'KO' gebeukt

Gigantje! Respectloze vechter in 6 tellen ‘KO’ gebeukt

Dit was tegen het zere been

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page