SICK! Zo zag het eerste VR vecht-event gisteren er uit | video Nieuws
Nieuws

SICK! Zo zag het eerste VR vecht-event gisteren er uit | video

SICK! Zo zag het eerste VR vecht-event gisteren er uit | video

Het hebben van een ticket op de eerste rij bij een kickboks of MMA evenement kan binnenkort een heel andere betekenis krijgen. Meta, het moederbedrijf van Facebook, debuteerde gisteren met zijn nieuwe samenwerking met de UFC en rolde een virtual reality-ervaring uit.

Geselecteerde fans kregen een kooi side-stoel voor LFA 144 via Meta's Horizon Worlds-app, die beschikbaar is op de Meta Quest 2-headset. De UFC heeft onlangs haar samenwerking met Meta aangekondigd, slechts een paar weken na de overname door Mark Zuckerberg van de UFC APEX voor UFC Vegas 61.

Super gaaf

,,Fans zullen een meeslepende omgeving betreden in Meta Horizon Worlds waar ze andere fans in realtime kunnen zien en spreken terwijl ze genieten van ongekende VR-beelden van alle spannende actie in de LFA Octagon, inclusief stoten, takedowns, grappling en meer,” kondigde LFA in een persbericht eerder aan.

LFA 144 vond gisteren plaats in Sioux Falls, South Dakota. De primaire uitzending werd live uitgezonden op UFC Fight Pass.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws