Shlemenko gaat zijn verlies op Bellator 185 tegen Mousasi aanvechten! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Shlemenko gaat zijn verlies op Bellator 185 tegen Mousasi aanvechten!

Shlemenko gaat zijn verlies op Bellator 185 tegen Mousasi aanvechten!

De manager van Alexander Shlemenko voormalig middelgewicht kampioen zegt dat hij van plan is om zijn protest door te zetten.

Shlemenko’s manager, Alexey Zhernakov, vertelde eerder dat hij gelooft dat de jury leden de partij niet correct hebben beoordeeld. En het team rondom Shlemenko wil dan ook dat of de partij als een no-contest (geen beslissing, dan wel winst voor Shlemenko wordt bepaald. Ook staat hij open voor een rematch met Gegard Mousasi, echter heeft deze zijn oogkas gebroken in het gevecht, en kan 6 tot 8 maanden uitgeschakeld zijn. Overigens wordt Mousasi aanstaande woensdag geopereerd.

Shlemenko gaat zijn verlies op Bellator 185 tegen Mousasi aanvechten!

Mousasi komt er toch wel

Zhernakov verklaart dat Mousasi er toch wel komt, want tenslotte stond hij tegenover de nummer 4 in de wereld. Hij heeft ook al bij de UFC gevechten en heeft de winst op Alexander helemaal niet nodig om door te stoten in Bellator. Echter is dit gevecht ook van groot belang voor Shlemenko juist omdat hij tegen een voormalig UFC vechter heeft gestaan. Als deze partij als gewonnen wordt aangeduid is dit een hele carrière boost voor Shlemenko.

Mousasi’s manager, Nima Safapour heeft nog geen reactie gegeven

Uit het kamp van Mousasi blijft het stil, en het verzoek van Zhernakov om de beslissing terug te draaien is misschien niet haalbaar. Volgens Mike Mazzulli, die de leiding heeft over de Mohegan Stamportefeuille van Atletische Reglementen die Bellator 185 reguleerde, is er geen formeel proces aanwezig om controversiële beslissingen aan te pakken.

Bekijk ook

Doping levensgevaarlijk! ‘Vechtsportautoriteit haalt uit’

Doping is en elke sport aanwezig en de bestrijding is niet altijd even eenvoudig.

‘Ik sloop hem!’ Holzken belooft Rus pak slaag

Nieky Holzken maakt op 26 maart zijn terugkeer naar de ONE kickboksring

Genadeklap! UFC zet vechter na 14 jaar op straat

De vechtsport organisatie koos ervoor zijn contract niet te verlengen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page