Shlemenko gaat zijn verlies op Bellator 185 tegen Mousasi aanvechten! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Shlemenko gaat zijn verlies op Bellator 185 tegen Mousasi aanvechten!

Shlemenko gaat zijn verlies op Bellator 185 tegen Mousasi aanvechten!

De manager van Alexander Shlemenko voormalig middelgewicht kampioen zegt dat hij van plan is om zijn protest door te zetten.

Shlemenko’s manager, Alexey Zhernakov, vertelde eerder dat hij gelooft dat de jury leden de partij niet correct hebben beoordeeld. En het team rondom Shlemenko wil dan ook dat of de partij als een no-contest (geen beslissing, dan wel winst voor Shlemenko wordt bepaald. Ook staat hij open voor een rematch met Gegard Mousasi, echter heeft deze zijn oogkas gebroken in het gevecht, en kan 6 tot 8 maanden uitgeschakeld zijn. Overigens wordt Mousasi aanstaande woensdag geopereerd.

Shlemenko gaat zijn verlies op Bellator 185 tegen Mousasi aanvechten!

Mousasi komt er toch wel

Zhernakov verklaart dat Mousasi er toch wel komt, want tenslotte stond hij tegenover de nummer 4 in de wereld. Hij heeft ook al bij de UFC gevechten en heeft de winst op Alexander helemaal niet nodig om door te stoten in Bellator. Echter is dit gevecht ook van groot belang voor Shlemenko juist omdat hij tegen een voormalig UFC vechter heeft gestaan. Als deze partij als gewonnen wordt aangeduid is dit een hele carrière boost voor Shlemenko.

Mousasi’s manager, Nima Safapour heeft nog geen reactie gegeven

Uit het kamp van Mousasi blijft het stil, en het verzoek van Zhernakov om de beslissing terug te draaien is misschien niet haalbaar. Volgens Mike Mazzulli, die de leiding heeft over de Mohegan Stamportefeuille van Atletische Reglementen die Bellator 185 reguleerde, is er geen formeel proces aanwezig om controversiële beslissingen aan te pakken.

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page