Shlemenko doet 2e anti doping test en vraagt of Mousasi ook is getest! Nieuws
Nieuws

Shlemenko doet 2e anti doping test en vraagt of Mousasi ook is getest!

Shlemenko doet 2e anti doping test en vraagt of Mousasi ook is getest!

Bellator 185 staat voor de deur aankomend weekend, en waar Shlemenko versus Mousasi een publiekstrekker zal zijn!

Vooruitlopend hierop en alle doping schandalen besloot Alexander Shlemenko zich blijkbaar voor de tweede keer te laten testen op eventuele verboden middelen. Doping affaires houden de vechtsportwereld dusdanig in zijn grip dat vechters het risico niet willen nemen om nat te gaan met een falende dopingtest. Wij gaan de gevallen niet opsommen, maar de lijst groeit aardig de laatste tijd.

Is Gegard Mousasi ook wel vooraf getest

Het lijkt wel een soort verzekering die een vechter van tevoren wil asluiten of eerder uitsluiten dat hij achteraf wordt beschuldigd van valsspeler. Maar wat zegt een test eigenlijk? Want als je wilt kun je tussen de uitslag van de test en de partij best nog wel even wat naar binnen werken. Meningen verschillen daarover, maar Shlemenko laat er geen gras over groeien en vraagt zelfs via Twitter of Mousasi ook wel is getest? Spielerei, aandacht vragen of gewoon een slimme zet?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws