Shawn Porter trekt zich terug uit FOX gevecht Nieuws
Nieuws

Shawn Porter trekt zich terug uit FOX gevecht

Shawn Porter trekt zich terug uit FOX gevecht

Shawn Porter trekt uit FOX gevecht, wegens privé omstandigheden!

Shawn Porter trekt zich terug uit FOX gevecht

Voormalige wereldkampioen en top weltergewicht contender "Showtime" Shawn Porter heeft zich terug getrokken uit de weltergewichtstrijd tegen de voormalige titeluitdager Thomas Dulorme. Het gevecht dat voor het Mayweather vs McGregor gevecht op de FOX en FOX Deportes op 26 augustus van de T-Mobile Arena in Las Vegas zou plaats vinden.

wegens privé omstandigheden niet vechten

Porter trok zich terug ivm persoonlijke redenen, die een dood in zijn familie omvatte. 2008 Olympische bronzen medaillewinnaar Yordenis Ugas (19-3, 9 KOs) zal Porter vervangen en nu Dulorme (24-2, 18 KOs) opnemen in de voornaamste voorbereiding op FOX.

Medeleven van Mayweather Promotions

"Namens Mayweather Promotions sturen wij onze gebeden en diepste condoleances aan de familie Porter," zegt Leonard Ellerbe, CEO van Mayweather Promotions. "In het boksen moeten we omgaan met teleurstellingen die voortdurend bij ons komen. Thomas Dulorme is hard aan het trainen en is klaar om tegen Yordenis Ugas de strijd aan te gaan. Ugas is een zware concurrent die niet over het hoofd mag worden gezien, en Dulorme is klaar. De boksfans kunnen zeker zijn van een uitstekende show tussen Dulorme en Ugas op 26 augustus".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws